Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, egal în Liga Campionilor Răzvan Marin - „Pornim cu prima şansă la calificare” (galerie foto)

ro

01 Oct, 2015 00:00 826 Marime text
Campioana României la categoria de vârstă Under-19, FC Viitorul, a debutat cu o remiză în Liga Campionilor pentru Tineret, competiție cunoscută sub denumirea de Youth League. 
 
Jucătorii antrenați de Vasile Mănăilă au evoluat pe terenul campioanei Belarusului la U-19, FC Minsk, în prima manșă a turului inaugural al competiției, iar scorul a fost 2-2. Gazdele au condus cu 2-0 încă din minutul 19, dar FC Viitorul a revenit şi a obţinut remiza graţie reuşitelor lui Răzvan Marin (25 - din penalty) şi Andrei Ciobanu (67).
Răzvan Marin a fost căpitanul formaţiei FC Viitorul din acest meci. Venit de la echipa mare a Viitorului (alături de Dragoş Nedelcu, Carlo Casap şi Florinel Coman) să întărească garnitura Viitorului pentru confruntarea din Liga Campionilor pentru Tineret, Răzvan Marin a înscris golul care a readus în joc formaţia constănţeană. Pentru fiul fostului stelist Petre Marin a fost a doua reuşită importantă în decurs de trei zile, după ce mai reuşise să înscrie golul echivalent cu trei puncte în confruntarea din Liga I FC Viitorul - Petrolul Ploieşti 1-0.
 
„A fost un meci destul de greu şi ne aşteptam la lucrul acesta. E bine că am reuşit să revenim de la 0-2 şi eu zic că pornim cu prima şansă la calificare. A fost o revenire frumoasă şi mă bucur că am avut şansa de a juca în Champions League şi că am reuşit să înscriu. Sunt însă puţin dezamăgit de rezultat, pentru că am venit la Minsk cu gândul de a câştiga. Nu evoluez pe un post care să-mi permită să înscriu des. Treaba mea este să ofer pase de gol, iar dacă reuşesc să înscriu este un bonus pentru mine”, a declarat Răzvan Marin, pentru site-ul oficial al Academiei Hagi.
 
Celălalt marcator al Viitorului, Andrei Ciobanu, a finalizat la colţul scurt în urma unui contraatac. „Am luat golurile foarte repede, însă am avut forţa să revenim. E foarte bine că am reuşit să marchez. Orice gol este important pentru că mă motivează în plus, însă golul de la Minsk este din categoria celor foarte importante. Sper să continui tot aşa şi să-mi ajut echipa în continuare. Eu consider că plecăm cu prima şansă de calificare, deoarece am marcat două goluri în deplasare. În plus, sunt convins că în retur nu vom mai repeta greşelile pe care le-am făcut la Minsk“, a punctat Ciobanu, potrivit sursei citate.
 
Sursa foto: fcminsk.by
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii