Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, campioana României! Hagi - „Trăim un moment unic. Am scris istorie. Bucuria este enormă“ (video)

ro

14 May, 2017 00:52 2661 Marime text
Managerul tehnic al FC Viitorul, Gică Hagi, a fost aplaudat de ziariști când a pătruns în sala care a găzduit conferința de presă de după meciul cu CFR Cluj, dar și la plecare. 
 
„Trăim un moment unic. Am scris istorie. Bucuria este enormă. Această poveste frumoasă a început acum șapte ani. Am luat-o de jos, am muncit și am știut ce vrem, astfel că succesul nu-I întâmplător. Le mulțumesc tuturor celor care au venit lângă mine și m-au ajutat, iar uneori m-au suportat, întrucât eu sunt un tip foarte exigent. Îi mulțumesc în primul rând soției mele, de la care am avut aprobarea de a investi totul. Le mulțumesc jucătorilor și tuturor celor din Academie și din club. Le mulțumesc celor care au crezut în noi și cred în continuare. Sunt mândru că am adus titlul la Constanța“, a spus Hagi. 
 
Tehnicianul constănțean a dezvăluit și cum a trăit meciul cu CFR Cluj, dar și elementele distincte ale acestei partide, care, câștigate, i-a adus titlul FC Viitorul. „La pauză, le-am zis jucătorilor să nu se gândească la nimic altceva decât că trebuie să producem fotbal. L-am folosit titular pe Mladen și am câștigat un jucător interesant șiam mizat pe Iancu, cel care nu mai apăruse în echipă în ultima lună, întrucât nu eram mulțumit de el. El a decis să bată penalty-ul care ne-a adus victoria. Am evoluat fără trei – patru jucători de bază și mi-a fost greu să alcătuiesc linie de mijloc. Toate schimbările au fost gândite zilele trecute. Râmniceanu ne-a salvat și de data aceasta.  El e un portar foarte bun, dar are nevoie de liniște și să fie conectat. Seamănă cu Duckadam. Dacă nu erau intervențiile sale, CFR Cluj conducea cu 2-0 și meciul era jucat. Coman a făcut diferența după pauză, iar Țucudean este jucătorul perfect de care avea nevoie echipa. Avem cea mai bună apărare din România și cel mai bun stoper din Liga 1, Kevin Boli. Suntem cea mai tânără campioană din Europa. Să băgați titlul ăsta!“, a mai declarat Gică Hagi. 
 
În continuare, „Regele“ este conștient că exigențele vor crește, dar Viitorul va încerca să mențină același standard ridicat. „Pătrunderea în grupele Ligii Campionilor este o provocare ce îmi place. Ne gândim deja la o strategie și urmărim să întărim lotul, să-l completăm întrucât vom evolua pe două fronturi. Prin acest titlu, ne-am obligat foarte mult față de România și față de toți. Însă, în viață, nimic nu-I imposibil dacă muncești, crezi și ai talent. Nu am avut acest obiectiv când m-am întors în România șiam demarat proiectul Academiei Hagi – de a cuceri titlul în Liga 1. Acum, căavem această realizare, încercăm să fim și mai buni, dar, în continuare, prioritară este promovarea tinerilor“, a punctat Hagi.  
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii