Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:57 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, campioana României Benzar, Boli şi Coman, în echipa ideală a sezonului trecut din Liga 1. Antrenorul e Hagi

ro

24 Jun, 2017 00:00 3831 Marime text
FC Viitorul, campioana României, are trei jucători, Romario Benzar, Kevin Boli şi Florinel Coman, în echipa ideală a sezonului 2016/2017 din Liga 1, stabilită de revista Ligii Profesioniste de Fotbal. De asemenea, antrenorul acestei formaţii ideale a fost desemnat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.
 
În echipă au fost incluşi numai jucătorii care au evoluat în ambele faze ale competiţiei, sezonul regulat şi play-off sau play-out. „11“-le tip din stagiunea trecută este următorul: Florin Niţă (FCSB) - Romario Benzar (FC Viitorul), Ionuţ Larie (CFR Cluj), Kevin Boli (FC Viitorul), Marko Momcilovic (FCSB) - Sergiu Hanca (Dinamo), Constantin Budescu (Astra), Florinel Coman (FC Viitorul) - Andrei Ivan (CSU Craiova), Adam Nemec (Dinamo), Denis Alibec (Astra / FCSB).
 
Cei patru reprezentanţi ai FC Viitorul sunt prezentaţi astfel: Romario Benzar (25 de ani / 34 de jocuri) - „Din postura de căpitan, şi-a condus echipa spre un succes istoric. Şi-a trecut în cont un gol şi 6 pase decisive. Totodată, a strâns 8 prezenţe în echipa etapei, cele mai multe dintre toţi cei 448 de jucători cu minute în ediţia 2016/2017“; Kevin Boli (26 de ani / 33 de jocuri) - „A avut un sezon fantastic! Pe lângă prestaţiile sigure din defensivă, unde a fost ca o stâncă în faţa adversarilor, s-a dovedit a fi periculos şi în ofensivă. A contribuit cu 3 goluri, o pasă decisivă şi cu un penalty obţinut“; Florinel Coman (19 ani / 28 de jocuri) - „A avut evoluţii formidabile, în special în partidele jucate în 2017, an în care a prins de cele mai multe ori echipa etapei, de 5 ori. 6 goluri, 3 pase decisive, 3 penalty-uri scoase şi cea mai bună medie de driblinguri reuşite din campionat, 5 pe meci“; Gheorghe Hagi (Viitorul / 52 ani) - „A câştigat campionatul fără a se abate de la principalul obiectiv al clubului, promovarea tinerilor. Adeptul unui joc ofensiv, a imprimat perfect acest stil şi jucătorilor, care au oferit un fotbal apreciat pe orice stadion din România“.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii