Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul are astăzi meci la Ovidiu în Liga 1 Gică Hagi - „Ca să învingem, va trebui să producem fotbal“

ro

12 Sep, 2016 00:00 2206 Marime text
Stadionul central al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, de la Ovidiu, găzduieşte astăzi, de la ora 18.00, meciul FC Viitorul - Concordia Chiajna, din etapa a şaptea a Ligii 1. Cele două echipe au acelaşi număr de puncte, şapte (după două victorii, un egal şi trei înfrângeri).
 
„Am avut timp să ne pregătim în pauza de campionat cauzată de meciul echipei naţionale. Vom avea un meci greu, contra unei echipe care ştie să se închidă în apărare, cu jucători buni şi experimentaţi la nivelul Ligii 1. Ca să învingem, va trebui să producem fotbal şi să avem o posesie bună. Fiecare echipă are atuurile sale. În atac, trebuie să fim rapizi, să combinăm bine şi să marcăm“, a declarat managerul tehnic al FC Viitorul, Gică Hagi.
 
„E un meci important pentru noi, întrucât ne aflăm în partea de jos a clasamentului. Trebuie să câştigăm neapărat“, a spus şi căpitanul gazdelor, internaţionalul Romario Benzar. „O să încerc să dau totul, să fac un meci cât mai bun. Sperăm să luăm cele trei puncte. Sunt foarte importante pentru noi, întrucât avem o perioadă mai slabă. Chiajna se apără foarte bine şi pleacă periculos pe contraatac. Vom avea meci greu, dar suntem încrezători“, a spus şi tânărul atacant Florinel Coman, care nu a promovat examenul de Bacalaureat. „Nu l-am luat că n-am prea fost pe la şcoală“, a motivat jucătorul.
 
Clubul-gazdă a anunţat că biletele de intrare la meci au următoarele preţuri: la tribuna 0 - 40 de lei, la tribuna I - 30 de lei, la tribuna a II-a - 20 de lei, iar la peluze - 10 lei. O singură persoană poate achiziţiona maximum patru tichete. Astăzi, se va deschide o casă de bilete la stadionul central, în intervalul orar 12.00 - 19.00. La meciul FC Viitorul - Concordia Chiajna gazdele vor asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerarul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca luni, începând cu ora 17.00, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul va fi asigurat imediat după încheierea meciului.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii