Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, amical cu Cerno More Varna Hagi şi patru elevi de-ai săi, în echipa ideală

ro

11 Nov, 2015 00:00 1152 Marime text
În pauza competiţională datorată meciului amical pe care echipa naţională de fotbal a României îl va susţine contra Italiei, FC Viitorul va disputa un meci de verificare. Vicelidera Ligii 1 va evolua contra deţinătoarei trofeului Cupei Bulgariei, Cerno More Varna, întâlnirea fiind programată pentru sâmbătă, de la ora 14.00, în ţara vecină, la Balcic. FC Viitorul şi Cerno More s-au mai întâlnit într-un meci amical în luna septembrie, la Ovidiu, când bulgarii s-au impus cu 2-0.
 
Revista Ligii Profesioniste de Fotbal a stabilit „11“-le ideal al etapei a 16-a a Ligii 1, rundă în care FC Viitorul a învins cu 5-1 Dinamo în deplasare. Echipa Ligii 1 este condusă de pe banca tehnică de Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, formaţie care are alţi patru reprezentanţi, jucătorii Cristi Ganea (fundaşul stânga), Vlad Achim (mijlocaş central), Adnan Aganovici (mijlocaşul stânga) şi Florin Tănase (atacant).
 
Cei de la Viitorul sunt caracterizaţi astfel: Cristi Ganea (23 de ani) - „În meciul cu Dinamo, acesta a dominat banda stângă. Forma bună din sezonul actual vine ca o răsplată pentru Hagi, cel care a crezut în calităţile sale şi l-a transferat în vară de la FC Braşov; Vlad Alexandru Achim (26 de ani) - „Prestaţiile mijlocaşului transferat de la Ceahlăul cresc de la meci la meci. Prin reuşitele din partida cu Dinamo, acesta a ajuns la patru goluri şi șapte pase decisive în anul calendaristic 2015“; Adnan Aganovic (28 de ani) - „Este jucătorul din echipa lui Gică Hagi pe la care trec toate mingile. Prin cele două reuşite, croatul a ajuns la 10 goluri în Liga 1, dintre care cinci în ediţia curentă“; Florin Tănase (20 de ani) - „A câştigat majoritatea duelurilor cu fundaşii adverşi, a driblat şi a marcat pentru a cincea oară în campionatul curent. El şi Aganovic sunt primii jucători care au prins de patru ori echipa etapei“; Gheorghe Hagi (50 de ani) - „Echipa condusă de Hagi s-a impus în «Ştefan cel Mare» şi a devenit formaţia cu cel mai bun atac. Cu fiecare etapă scursă din ediţia curentă, Viitorul devine o candidată tot mai importantă în lupta pentru titlu“.
 
Echipa ideală a etapei a 16-a a fost: Traian Marc (CFR) - Tiago Lopes (CFR), Valerică Găman (Astra), Cosmin Frăsinescu (CSMS Iaşi), Cristi Ganea (Viitorul) - Vasile Gheorghe (CSMS Iaşi), Ousmane N'Doye (ASA Tg. Mureş), Vlad Achim (Viitorul), Adnan Aganovici (Viitorul) - Ioan Hora (Pandurii Tg. Jiu), Florin Tănase (Viitorul).
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii