Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:16 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul a învins liderul CFR Cluj Gică Hagi - „Victoria noastră e meritată“

ro

22 Oct, 2017 01:26 2018 Marime text
Campioana en-titre a României, FC Viitorul, a învins cu 1-0, aseară, la Ovidiu, CFR Cluj, liderul clasamentului, iar Gică Hagi, managerul tehnic al echipei câștigătoare, este de părere că victoria e meritată.

Sunt trei puncte foarte importante. Am întâlnit o echipă valoroasă, cu un antrenor foarte bun și a trebuit să ne ridicăm la nivelul ei. A trebuit să jucăm mai direct, ca să putem face față. Am fost mai inspirați și mai iuți ca adversarii. Cred că victoria e meritată. A fost un succes foarte frumos, contra liderului. Arătăm că suntem buni. Vrem să mergem din ce în ce mai bine, avem nevoie de puncte, a spus Hagi.

Când joci contra campioanei României, antrenată de Hagi, e posibil orice. Echipa și-a revenit, joacă excelent. Are trei jucători în atac, Eric, Țucudean și Chițu, pe care Hagi i-a reinventat. La Ovidiu, Viitorul poate câștiga cu oricine. Am abordat jocul să câștigăm, dar când ai un jucător ca Eric, care face diferența, e posibil orice. E mai bine să-l am în echipă, decât împotriva mea, a spus și Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj.     


Sursa foto: ZIUA de Constanța   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii