Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul a învins Delta Dobrogea Tulcea într-un amical

ro

24 Feb, 2017 00:00 4391 Marime text
Liderul Ligii 1, FC Viitorul, a disputat pe un teren din incinta Academiei Hagi, de la Ovidiu, o partidă amicală cu echipa clasată pe locul opt în seria secundă a Ligii a 3-a, Delta Dobrogea Tulcea. 
 
FC Viitorul s-a impus cu 3-0 (1-0). La formaţia tulceană, care e antrenată de Mihai Guliu şi Norbert Niţă, au jucat şi câţiva foşti jucători ai FC Farul, precum Vali ApostolNicu Creţu sau portarul Iulian Dinu. „11“-le de start a fost: I. Dinu - Stoian, Moroianu, Mocanu, Muşa - Podaru, N. Creţu, Chebac, Iliescu - Dragu, Moise. Au mai jucat Vali Apostol, Alex Matei (care a fost şi el în curtea FC Farul şi e fratele mai mic al lui Cosmin Matei), Cosmin Ghenciu (în vârstă de numai 15 ani, fratele fostului farist Ferdi Ghenciu), dar şi alţi tineri.
 
Mâine, în penultima etapă a sezonului regulat din Liga 1, FC Viitorul joacă la Ovidiu cu penultima clasată, Poli Timişoara. Partida a fost programată de la ora 15.00, pe arena principală a Academiei Hagi. Biletele de intrare la partida cu formaţia bănăţeană sunt disponibile prin reţeaua Eventim şi în magazinele partenere. Tichetele au următoarele preţuri: tribuna 0 - 40 de lei, tribuna I - 30 de lei, tribuna a II-a - 20 de lei, peluze - 10 lei. O persoană poate achiziţiona maximum patru bilete.

Case de bilete deschise în ziua partidei

Până în ziua meciului, nu se vor mai comercializa bilete de acces la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent. De pe site-ul Eventim, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători şi vor fi validate prin scanare la intrare. În ziua disputării partidei, se vor deschide două case de bilete la stadionul central unde se joacă partida, în intervalul orar 12.00 - 16.00.

Transport şi pentru fanii din Năvodari

Începând cu această etapă a Ligii 1, FC Viitorul va asigura transport către stadionul central şi suporterilor din Năvodari. Astfel, toţi fanii Viitorului din Năvodari care nu au mijloc de transport personal şi doresc să asiste la confruntarea cu Poli Timişoara sunt aşteptaţi sâmbătă, în Centru (zona Troiţă), unde, la ora 14.00, va pleca un autocar spre Ovidiu. De asemenea, FC Viitorul va continua să asigure transport spre stadionul de la Academia Hagi şi suporterilor din Constanţa, sâmbătă, la ora 14.00, un autocar urmând să plece de la Palatul Copiilor spre stadionul Central. Returul suporterilor din Constanţa şi Năvodari va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
 
Sursa foto: academiahagi.tv
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii