Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul a câştigat amicalul cu Steaua Gică Hagi - „Pentru noi, orice partidă e o experienţă importantă“

ro

12 Oct, 2015 00:00 1382 Marime text

 
FC Viitorul a câştigat cu 1-0 (Chiţu 41) meciul amical de sâmbătă, jucat, la Braşov, pe stadionul „Forex“, în compania campioanei României, Steaua, care a fost lipsită însă de mai mulţi jucători, cei convocaţi la loturile naţionale. Au evoluat formațiile: FC Viitorul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Albuț - Benzar, Boli (80 Ghiță), Mitrea (80 Kilyen), Ganea (46 Ciupe) - Aganovic (76 Iacob), I. Filip (80 Șandru), Achim (63 Casap) - Chițu, I. Hagi (76 Grecu), Tănase (63 Ciobanu); Steaua (antrenor, Mirel Rădoi): Niță - Râpă (80 Mogoș-Martean), Varela (80 Aldea), Toșca, Guilherme (57 Târnovan) - Muniru (46 Breeveld), L. Filip (80 R. Mihai) - M. Mihai (46 Mihalcea), Stanciu (57 Simion), Tahar - Onțel (57 Bakalli).
 
„Atât pentru noi, cât şi pentru Steaua a fost un antrenament bun. Ne-am dorit acest meci, am venit de la Constanţa până aici să jucăm. Pentru Viitorul, orice partidă e o experienţă importantă. Când ai şi un adversar foarte bun, cu atât mai mult. Fiecare jucător de-al nostru a câştigat astăzi (n.r. sâmbătă). Suntem mulţumiţi de ce am realizat până acum în campionat. Nu ne băga nimeni în seamă, dar suntem sus în clasament şi jucăm un fotbal bun. Dacă munceşti bine, vin şi rezultatele“, a spus Hagi.
 
În repriza a doua, mai mulţi jucători de la ambele echipe s-au îmbrâncit reciproc, iar pe teren a intrat şi Mirel Rădoi, pentru a potoli spiritele. „La fotbal nu e ca la volei, te atingi în timpul meciului, dar lucrurile iau sfârşit pe teren. Ianis nu are nimic, nu a fost ceva la acea fază“, a arătat Gică Hagi.
 
Aflată pe locul trei în Liga 1, cu 23 de puncte, FC Viitorul va susţine următorul meci de campionat luni, 19 octombrie, de la ora 20.30, în deplasare cu CFR Cluj, echipă care se găseşte pe poziţia a opta, cu 14 puncte.
 
Sursa foto: gsp.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii