Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul şi-a prezentat lotul de jucători Constantin Gache - „Sunt premise pentru promovare” (galerie foto+video)

ro

23 Feb, 2016 00:00 8012 Marime text


FC Farul şi-a prezentat aseară lotul de jucători cu care va aborda meciurile din Liga a 2-a din acest an, plus staff-urile tehnic şi administrativ. Prezentarea s-a desfăşurat la centrul comercial „Maritimo“ din Constanţa, în prezenţa mai multor suporteri de toate vârstele.

În lotul de jucători de regăsesc 25 de fotbalişti: Iulian Dinu, Răzvan Negrilă, Răzvan Began - portari; Robert Băjan, Ciprian Milea, Doru Bratu, Florin Pătraşcu, Florin Popa, Tudor Ţăranu, Lucian Murgoci, Andrei Benghea - fundaşi; George Pungă, Valentin Munteanu, Ovidiu Vezan, Marius Tigoianu, Adrian Ionescu, Ninel Corcoveanu, Silviu Iacşa, Adelin Cristea, Mihai Zugravu, Alexandru Vlăescu, Vlad Suciu - mijlocaşi; Sorin Chiţu, Cosmin Neagu şi Adrian Pătulea - atacanţi. De la prezentare au lipsit Florin Popa (prezent alături de soţia sa, care a născut) şi Sorin Chiţu (care este accidentat şi urmează tratament la Bucureşti).

Ion Barbu, cel mai aclamat farist

Echipa este condusă de pe banca tehnică de antrenorul principal Constantin Gache, care e ajutat de secunzii Ion Barbuşi Gică Mina. Preşedintele executiv al clubului este Auraş Braşoveanu, iar din staff-ul administrativ mai fac parte Cosmin Şişcu (director sportiv) şi Mihai Guliu (manager sportiv). Cel mai aclamat farist aseară a fost Ion Barbu, fanii scandând „Ion, Ion, Barbu, Barbu!” şi „Căpitanul, Barbu căpitanul!”.Fanii au creat o atmosferă frumoasă, iar, la finele prezentării, din rândul lor s-a auzit o voce: „Sperăm ca aceasta să fi fost ultima prezentare în Liga a 2-a”, adică sezonul viitor să găsească echipa în primul eşalon. Suporterii au obţinut autografe de la jucători, s-au fotografiat cu ei şi au discutat pe marginea încercării Farului de a reveni, în sfârşit, în Liga 1.

Timp insuficient pentru omogenizare

„Privim partea a doua a campionatului cu încredere, pentru că, la ora aceasta,avem un lot destul de bun. Cu ultimele achiziţii, Began şi Iacşa, sper că ne-am completat destul de bine efectivul, pentru a înregistra rezultate favorabile. Avem o oarecare temere pentru partidele de început, deoarece n-am avut prea mult timp pentru omogenizare. La noi, iarna, terenurile de antrenament nu prea există.Sunt premise pentru promovare. Valoric stăm destul de bine. Dacă vom reuşi să fim susţinuţi şi pe celelalte planuri, cred că promovarea se poate realiza. Rezultatele din pregătire contează mai puţin, important e ce vom face de acum încolo. Putem începe cu o victorie la Brăila”, a declarat Constantin Gache.

Adrian Pătulea - „Trebuie să culegem cele trei puncte la fiecare etapă”

„Obiectivul este clar, promovarea, deoarece alcătuim un lot valoros. Jucătorii ştiu ce vor, suntem destul de maturi fiecare. Toate meciurile trebuie luate în serios. Nu mai contează cine va încrie. Poate că în anii anteriori mi-aş fi fixat un număr de goluri, dar acum nu mai gândesc aşa. Trebuie să culegem cele trei puncte la fiecare etapă.  Sâmbătă, întâlnim o echipă a Brăilei care va sta bine în teren şi va încerca arma contraatacului, aşa cum a făcut şi în tur, încercând să speculeze greşelile noastre. Însă nu cred că fundaşii noştri vor comite erori. Eu spun că vom câştiga“, a precizat şi Adrian Pătulea, căpitanul din ultima vreme al Farului.





Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dogaru Constantin 20 Jan, 2019 19:55 Dl.Gache să facă ce a făcut la Tulcea in 2005-2006. Mult succes.
  • Călărășean 23 Feb, 2016 17:28 Atenție să nu pierdeți și play-off-ul! La meciul de la Călărași în afară de Pătulea, ceilalți cam slăbuți.