Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul îşi reia azi pregătirea Gudea s-a întors la Chiajna, Nicorec îşi caută echipă în Ungaria. Cine vine la Constanţa

ro

18 Jan, 2016 00:00 2539 Marime text


FC Farul se reuneşte astăzi în vederea demarării pregătirii pentru evoluţiile din 2016 din Liga a 2-a. Jucătorii au fost convocaţi la ora 10.30, iar jumătate de oră mai târziu este prevăzut a avea loc prima şedinţă de pregătire a anului. Este posibil însă ca, din cauza vremii nefavorabile, nu toţi jucătorii să ajungă astăzi la Constanţa.
 
În privinţa lotului, potrivit preşedintelui executiv al FC Farul, clubul s-a despărţit până acum de portarul Alexandru Gudea, iar mijlocaşul Onişor Nicorec îşi caută echipă în Ungaria. Potrivit unei clauze contractuale, Gudea a revenit la echipa de care aparţine, Concordia Chiajna, care îl împrumutase la Farul, iar în prezent fotbalistul se află la pregătire în Italia cu formaţia ilfoveană. În legătură cu Nicorec, există posibilitatea ca acesta să continue însă la Farul, dacă, până la finele acestei săptămâni, nu va găsi un angajament în Ungaria, ţară în care a mai jucat, iar anul trecut a şi obţinut cetăţenia maghiară.
 
În ce priveşte venirile de jucători, Auraş Braşoveanu a arătat că Farul a căzut la înţelegere cu fundaşul Florin Popa şi cu mijlocaşul Ovidiu Vezan, ambii ultima dată la Delta Tulcea. „Vor fi şi ceva renunţări de jucători, la care ne vom decide în perioada următoare, când vom definitiva şi programul de pregătire. Vrem să efectuăm un stagiu centralizat, dar încă nu am stabilit unde şi când. Suntem în discuţii şi cu alţi jucători, dar avem un dialog în acest sens şi cu Steaua“, a mai spus Auraş Braşoveanu. De la Steaua ar putea ajunge pe litoral atacantul Alexandru Tudorie şi mijlocaşul Rareş Enceanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii