Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

17 jucători în lot FC Farul, fără Florin Buzea, Robert Pâslaru şi Alexandru Muscă la meciul cu ACS Berceni

ro

02 May, 2015 00:00 3308 Marime text
FC Farul susţine, astăzi, meciul din penultima etapă (a cincea) a play-out-ului Ligii a II-a, jucând în deplasare, de la ora 11.00, cu ACS Berceni. Partida nu mai are importanţă însă pentru niciuna dintre cele două formaţii, care au scăpat de ameninţarea retrogradării.

Gazdele s-au salvat matematic în etapa trecută, când, din seria întâi a play-out-ului, în urma rezultatelor înregistrate, Farul a fost echipa care a ocupat locul de baraj. „Marinarii“ urmau să întâlnească în dubla pentru evitarea retrogradării în Liga a III-a echipa de pe ultima poziţie din cealaltă serie, însă, între timp, în urma retragerii din campionat a formaţiei FC Olt (clasată pe locul patru în play-off-ul seriei secunde), din Liga a II-a nu va mai retrograda nicio echipă, astfel că FC Farul îşi va păstra locul în campionat. Acum rămâne ca Federaţia Română de Fotbal să facă anunţurile oficiale în privinţa retragerii din campionat a echipei FC Olt şi în privinţa nemaidisputării barajului. Celălalt meci de astăzi din play-out este FCM Dorohoi - CS Baloteşti, care se dispută tot de la ora 11.00. Clasament: 1. Baloteşti - 33p, 2. Dorohoi - 31p, 3. Berceni - 29p, 4. Farul - 22p.

Constantin Gache - „Vrem să mai îndreptăm imaginea clubului“

FC Farul a plecat, ieri, din Constanţa, deplasând un lot de 17 jucători, fără fundaşul Nicolae Buzea şi mijlocaşul Robert Pâslaru, accidentaţi. De asemenea, Alexandru Muscă a fost lăsat la Constanţa, la echipa de juniori A (care, tot astăzi, începe turneul zonal al Campionatului Naţional), urmând ca, de marţi, tânărul atacant să revină la echipa mare. Noul antrenor principal al „marinarilor“, Constantin Gache, i-a inclus în lot pe: Olaru, I. Dinu - portari; Băjan, Cl. Popa, Fl. Pătraşcu, D. Ciobanu, Giurgiu, Sescioreanu, Al. Grigoraş, Vieru, Cârstoiu, Ochia, Szalkai, R. Neagoe, Plămadă, M. Jianu, M. Enciu - jucători de câmp. „În mod normal, barajul nu se va mai disputa, dar, până când nu va apărea confirmarea oficială, noi ne pregătim ca şi când ne aşteaptă această dublă. Cele două meciuri pe care le mai avem de jucat în play-out nu mai prezintă importanţă, dar vrem să avem evoluţii şi rezultate pozitive, astfel încât să mai îndreptăm imaginea clubului, şifonată în ultimul timp“, a declarat Constantin Gache.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii