Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:52 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doamnele şi domnişoarele au intrare liberă FC Farul caută o nouă victorie, astăzi, cu FCM Dorohoi

ro

07 Mar, 2015 00:00 2379 Marime text
FC Farul susţine, astăzi, de la ora 11.00, meciul din etapa a 18-a a Ligii a II-a, seria întâi, întâlnind pe teren propriu echipa FCM Dorohoi. Este singura partidă susţinută de „marinari“ la Constanţa în mini-returul de campionat, tocmai de aceea jucătorii pregătiţi de Marian Dinu, Ion Barbu şi Gică Mina vor să le ofere victoria suporterilor.
 
În plus, constănţenii vin după un succes în deplasare, la debutul oficial în 2015, şi ţin să lege victoriile, fapt important în tentativa Farului de a prinde play-off-ul în Liga a II-a, dar şi în ce priveşte perioada de tranziţie către campionatul următor, în care constănţenii vor să tragă la promovarea în Liga 1.
 
„Trebuie să demonstrăm, printr-o înlănţuire de rezultate pozitive, că victoria cu ACS Berceni nu a fost o întâmplare“, a declarat Auraş Braşoveanu, preşedintele executiv al FC Farul. „Băieţii sunt pregătiţi de meci. Trebuie să câştigăm. Vom avea o partidă dificilă, întrucât FCM Dorohoi s-a întărit în iarnă, dar suntem optimişti. Respectăm adversarul, însă ne gândim în primul rând la jocul nostru“, a punctat Marian Dinu. „Am încredere că vom obţine victoria. Le ţin pumnii colegilor mei. Va fi un meci greu, întrucât Dorohoi se apără foarte bine şi muşcă pe contra-atac, dar ne putem impune. Victoria de la Berceni nu ar mai avea aceeaşi valoare dacă nu ar fi dublată de încă un succes“, a punctat atacantul Marius Jianu, care va absenta astăzi, din pricina unei suspendări. Din acelaşi motiv, la Farul nu vor putea juca nici mijlocaşii Dan Ochia şi Monel Cârstoiu, dar în lot va reveni mijlocaşul Robert Neagoe, care a depăşit problemele medicale.
 
Întrucât mâine este Ziua Femeii, oficialii Farului au luat decizia ca, astăzi, doamnele şi domnişoarele să aibă acces gratuit la meciul cu FCM Dorohoi. 

Ce meciuri se mai joacă astăzi

Astăzi, de la ora 11.00, în seria Farului se mai joacă meciurile: Rapid CFR Suceava - ACS Berceni, ACS Academica Argeş - CS Baloteşti şi Gloria Buzău - CF Brăila. Partidele SC Bacău - Unirea Slobozia şi FC Voluntari - Săgeata Năvodari nu au fost programate, echipele gazdă impunându-se la masa verde, cu 3-0. Clasament: 1. Voluntari - 41p, 2. Suceava - 34p, 3. Academica - 34p, 4. Buzău - 26p, 5. Bacău - 21p, 6. Brăila - 20p, 7. Baloteşti - 19p, 8. Berceni - 18p, 9. Farul - 15p, 10. Dorohoi - 14p, 11. Slobozia - 13p, 12. Săgeata - -3p.

Săgeata, exclusă din campionat

Săgeata Năvodari a fost exclusă din Liga a II-a prin decizia Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal, în urma neprogramării la cel de-al doilea meci din campionatul Seriei secunde. „În conformitate cu prevederile articolului 79, punctul 9 din Regulamentul Disciplinar, echipa Săgeata Năvodari se sancționează cu pierderea jocurilor cu ASC Bacău și ACS Academica Argeș prin forfait și excluderea din competiție”, se menționează în soluția Comisiei de Disciplină publicată pe site-ul oficial al FRF.

Sursa foto: suporterul-constantean.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Suporter Farul 07 Mar, 2015 08:29 Haideti dragi constanteni luati copii cu voi puneti o haina mai groasa si va asteptam la meci veniti sa impingem Farul spre o noua victorie.