Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul a plecat la Predeal

ro

19 Jul, 2011 01:36 1771 Marime text
farul.jpgFormaţia pregătită de Marian Pană va susţine, în această perioadă, alte trei partide de verificare

După ce a obţinut o victorie chinuită la Constanţa cu nou-promovata în al treilea eşalon, Eolica Baia, şi cedat pe terenul unei alte formaţii din Liga a III-a, Dunărea Călăraşi, FC Farul a plecat, ieri dimineaţă, în primul stagiu de pregătire al verii, la Predeal.

Dezamăgit de jocul echipei în cele două amicale, antrenorul constănţenilor, Marian Pană, a decis să deplaseze la munte un lot redus de jucători, renunţându-se la Achim, Fătu, Conţu şi Adrian Barbu, jucători proveniţi de la grupele de juniori. Cei patru urmează să fie împrumutaţi la echipe din eşalonul al treilea, cel mai probabil Unirea Slobozia şi Dunărea Călăraşi. Unul dintre puţinii jucători sosiţi în această vară la echipă şi oprit în lot de Marian Pană este atacantul Marian Tănasă, jucător care a evoluat sezonul trecut pentru ACSMU Poli Iaşi. De asemenea, Marius Soare rămâne în lot, însă nu a făcut deplasarea la munte, mijlocaşul urmând un program special, pentru a ajunge la un nivel optim de pregătire, în urma accidentării grave suferite. Astfel, tehnicianul grupării de pe litoral îi va avea la dispoziţie, în cantonamentul de la Predeal, pe Cernea, Niţescu, Sescioreanu, Buzea, Nicolau, Radu Oprea, Liviu Ştefan, Sascău, Husein, Păduraru, Stăncioiu, Lupu, Chehaia, Ciobanu, Bubuleandră, Paraschiv, Badea, Tanasă şi Moldovan. Formaţia constănţeană se va pregăti la munte până pe 29 iulie, perioadă în care va juca şi trei meciuri amicale. Una dintre adversare ar putea fi Unirea Slobozia (clasată, sezonul trecut, pe locul secund în Liga a III-a, după Callatis Mangalia) care se află, la rândul ei, în cantonament la Predeal. Duminică de la ora 11.00, Farul va juca primul amical pe terenul din Predeal cu Vişina Nouă, din Liga a III-a. De astăzi pâna sâmbătă programul cuprinde două antrenamente pe zi, cel de dimineaţă pe teren de la ora 11.00, iar cel de după-amiază, pe traseu montan de la ora 18.00.

În această perioadă ar putea ajunge la formaţia constănţeană alţi jucători cu care Farul se află în discuţii. Printre aceştia, se află mijlocaşul central Daniel Năuiu (28 ani) şi fundaşul dreapta Dumitru Moşteanu (31 ani), pe care oficialii constănţeni încearcă să-i aducă la echipă. Ambii au evoluat sezonul trecut la nou-promovata CS Mioveni şi sunt doriţi de Marian Pană. Primul a evoluat campionatul trecut pentru echipa argeşeană în 19 partide, reuşind să înscrie şi un gol, în timp ce al doilea a jucat în 17 partide pentru formaţia din Mioveni. „Încercăm să mai aducem cel puţin şase jucători care să întregească lotul şi să facem o echipă competitivă. Sunt greu de adus cei şase pentru că sunt probleme cu actele, au memorii depuse, comisiile întârzie să dea verdicte şi este imposibil să vină fără să aibă hârtiile de la echipe că se pot antrena cu altă echipă. Nu vrem să riscăm amenzi. Îi avem în continuarea sub observaţie şi ţinem legătura cu ei", a spus Pană.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii