Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul a celebrat în stil „Rosenborg“ victoria cu Juventus (video)

ro

31 Aug, 2015 00:00 3555 Marime text
FC Farul a debutat cu victorie în Liga Elitelor, la categoria de vârstă până în 19 ani. Sâmbătă, echipa de la Academia Farul care joacă pentru FC Farul în întrecere a câştigat cu 4-2 (2-1) meciul disputat în deplasare cu Juventus Bucureşti.

După partidă, în vestiar, jucătorii pregătiţi de Ionel Melenco au sărbătorit succesul în stilul echipei norvegiene Rosenborg. „Felicitări pentru joc, e clar că rezultatul e foarte bun. Trebuie să-i mulţumiţi lui Dumnezeu pentru asta. Puteaţi să daţi însă mult mai multe goluri, la ce ocazii aţi avut“, le-a vorbit Melenco elevilor săi, după care fotbaliştii au început să bată ghetele de joc una de alta şi să scandeze „Ole, ole, ole, Farul Constanţa!“. Golurile „marinarilor“ au fost marcate de Dragoş Lazăr (3) şi de Mihai Zugravu. Echipa de start a fost: A. Lazăr - Şlincu, Ciocoiu, Moşoiu, Benghea - Abibula, D. Gheorghe - Cristea, Zugravu, Airinei - D. Lazăr. Au mai jucat Vlăescu, L. Gheorghe, Anghel, Moldoveanu şi Ciocan, iar pe banca de rezerve s-au mai aflat portarul Rareş Tătar şi Ciprian Loloz.

Succes dedicat lui Mihai Sebastian Dincă

Fariştii i-au dedicat succesul colegului lor Mihai Sebastian Dincă, cel care urmează să se opereze, după ce a suferit o accidentare serioasă la antrenament, în zona genunchiului. Manifestarea de bucurie din vestiar a Farului de după victoria cu Juventus a fost filmată de un alt component al lotului, Alexandru Burghelia, care a fost suspendat pentru această partidă. Alexandru este fratele arbitrului de fotbal Andrei-Eduard Burghelia, fost președinte al Asociației Elevilor din Constanța.

Sunt mai mici cu un an decât adversarii

FC Farul joacă în Liga Elitelor cu echipe de la Academia Farul atât la Under-19, cât şi la Under-17, ambele formaţii constănţene fiind însă mai mici cu un an decât restul participantelor. La U-17, partida Juventus Bucureşti - Farul (antrenor, Gabriel Şimu) le-a revenit gazdelor cu 4-0. În etapa viitoare, FC Farul joacă acasă, la ambele categorii de vârstă întâlnind Concordia Chiajna.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii