Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FBI şi păcătoşii, buni la baschet 3 la 3. Învingători la Constanţa Streetplay

ro

12 Jul, 2016 00:00 2104 Marime text


Desfăşurat, timp de două zile, la esplanada Perla Mamaia, Constanţa Streetplay, cel mai vechi concurs de baschet 3 la 3 din Constanţa şi ultima etapă naţională din 3X3 Superbet Tour, nu a înşelat aşteptările organizatorilor, ale participanţilor şi ale spectatorilor.
 
„Constanţa Streetplay s-a încheiat după un weekend memorabil. Cei aproape 300 de participanţi şi vedete precum Alexandra Stan, Alex Arginteanu (cel mai puternic om din România) sau Da Move Crew (una dintre cele mai tari trupe de freestyle din lume) au contribuit la un spectacol magnific. Ne revedem pe 6 - 7 august, tot la Constanţa, la Casino Streetball“, au declarat organizatorii de la Asociația Terra Semper Fidelis, care au colaborat la buna reuşită a întrecerii cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret şi cu alţi parteneri.
 
În finale, rezultatele au fost următoarele: sub 14 ani masculin - FC Rupetot - punct şi virgulă 15-4; sub 14 ani feminin - FIREbball - Magic Stars 5-14; sub 18 ani masculin - FBI şi păcătoşii - Oha 13-12; sub 18 ani feminin - MGMC - Fructe de Mare 5-3; peste 35 de ani masculin - New Age - Old Saiysans 8-13; Open masculin - Şcoala Veche - Rahovas Finest 18-13; Open feminin - Ra Devils - Cactus 21-3. Premiile băneşti au atins valoarea totală de 20.000 de lei.  

„A fost senzaţional, un turneu extrem de reuşit. A fost o competiţie importantă, una dintre cele mai puternice întreceri de gen din România. Foartă multă lume şi atmosferă deosebită, aşa cum i-am obişnuit pe constănţeni. Înseamnă foarte mult pentru streetball-ul din Constanţa. E un pas înainte. Suntem sub egida FIBA şi am ajuns la un alt nivel. Totul a fost organizat ca la carte, iar premiile au crescut. Continuăm să ne dezvoltăm“, a declarat Andrei Talpeş, președintele Asociaţiei Terra Semper Fidelis - Perspectivă pentru Viitor. Câştigătoarea circuitului naţional se califică la turneul Masters de la Debrecen (Ungaria), unde se va juca pentru accederea la finala mondială de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite). În 2012, 2013 şi 2014, România a avut reprezentantă la etapa mondială, dar anul trecut s-a ratat calificarea (la Mastersul de la Lausanne). 

Sursa foto: Cosmin Moţei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii