Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Faza finală a Memorialului „Gheorghe Ola" Gică Popescu a câștigat duelul-cumnaților cu Hagi

ro

12 Dec, 2012 03:27 1783 Marime text
academia_infrangere.jpgAcademia Hagi a înregistrat o victorie și un eșec, ieri, în prima zi a turneului final al Memorialului „Gheorghe Ola", întrecere rezervată copiilor născuți după 1 ianuarie 2003, care se dispută în județul Brașov, la Tărlungeni.

În primul meci, constănțenii, pregătiți de Ionuț Mihu (director tehnic este Constantin Mareș), au dispus de Pandurii Tg. Jiu, cu 2-1 (2-0), ambele goluri ale Academiei fiind marcate de Răzvan Tănasă. A doua partidă a reprezentat însă un usturător eșec, 1-6 (0-3) cu Școala de Fotbal Gică Popescu. Marcatorul constănțenilor a fost tot Răzvan Tănasă. În urma acestei înfrângeri, Academia Hagi nu mai poate atinge finala mare a întrecerii, rămânându-i doar varianta finalei mici.

Astăzi, în ultimul meci din grupă, Academia Hagi întâlnește, de la ora 11.00, Kinder Tg. Mureș, având nevoie de victorie pentru calificarea în partida pentru medaliile de bronz. Școala Gică Popescu și, din celaltă serie, Sportul Studențesc, și-au asigurat deja prezența în finala mare a întrecerii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii