Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul şi Steaua se întâlnesc mâine la Constanţa în barajul pentru semifinale

ro

30 Aug, 2014 00:00 3097 Marime text
Echipele de rugby Farul şi Steaua joacă, mâine, la Constanţa meciul de baraj care asigură calificarea în semifinalele Superligii Naţionale. Partida începe la ora 10.00 şi este transmisă în direct de TVR 2. Celălalt baraj este CSM Bucureşti - Dinamo şi se joacă astăzi, de la ora 10.00, în direct la rugbytv.ro.

Tot astăzi, divizionara secundă CS Năvodari (locul 3 în clasament, cu 34 de puncte) susţine ultima partidă din sezonul regulat al Diviziei Naţionale, întâlnind în deplasare Poli Iaşi (vicelidera, cu 37 de puncte). Echipa vizitatoare speră să-şi menţină actuala poziţie din ierarhie, astfel încât în semifinale să întâlnească echipa de pe locul 2.
Sâmbătă este şi ziua în care echipa Rechinii Constanţa va participa, la Băicoi, la etapa a treia a Campionatului Naţional de rugby al amatorilor, After Work Rugby Champioship 2014.
De asemenea, astăzi, pe terenul „Mihai Naca“ din Constanţa, este programată penultima etapă din cadrul turneelor de mini-rugby pentru copiii aparţinând categoriilor de vârstă de până în 10, 12 şi 14 ani, în organizarea Asociaţiei Judeţene de Rugby Constanţa şi a Asociaţiei Rugby XV Constanţa, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa şi cu Federaţia Română de Rugby. Vor participa peste 300 de copii de la 12 echipe: Victoria Cumpăna, CSS Bârlad, CSO Ovidiu, CSC Mihail Kogălniceanu, Barbarians, AS Perla Murfatlar, ACS Şoimii Bucureşti, CS Rugby Săcele, Rugby Club Antonio jr. Bucureşti, AS Rugby Club Marina Mangalia, AS Valahii Tărtăşeşti şi CSRTM Callatis Mangalia.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Olimpia Bucureşti)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii