Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul, meci la Constanţa cu Griviţa Bucureşti CS Năvodari joacă în etapa a doua a Naţionalelor de rugby în 7

ro

20 Jun, 2015 00:00 2123 Marime text
Echipa de rugby CS Năvodari participă, astăzi, la Buzău, la etapa a doua a Campionatului Naţional de rugby în 7. Jucătorii pregătiţi de Cornel Suciu, Cristian Husea şi Virgil Năstase sunt în grupa B, alături de Politehnica Iaşi şi RC Bârlad.
 
Din cealaltă serie fac parte RCM Galaţi, CSM U-23 Bucureşti şi Stejarul Buzău. CS Năvodari va juca după programul: de la ora 9.50 - cu RC Bârlad, iar de la ora 11.10 - cu Poli Iaşi. De la ora 11.30, vor avea loc meciurile de clasament. În prima rundă, jucată la Galaţi, năvodărenii au ocupat ultima poziţie, şase, însă, interesată în primul rând de o reprezentare foarte bună la turneul internaţional de la Belgrad (unde a mers cu cel mai bun lot, ocupând locul doi), formaţia dobrogeană a deplasat la Galaţi jucători care nu prea au aptitudini pentru rugby-ul în 7, dar care au avut totuşi o comportare bună. După prima etapă, ierarhia este următoarea: 1. Galaţi - 17p, 2. Iaşi - 15p, 3. CSM U-23 - 14p, 4. Bârlad - 12p, 5. Buzău - 11p, 6. Năvodari - 7p. „Ne concentrăm pe rundele rămase, în care trebuie să recuperăm din punctele pierdute la Galaţi“, a declarat Cristian Husea. În prima etapă, CS Năvodari a înregistrat rezultatele: 17-21 cu Poli Iaşi, 19-21 cu Stejarul Buzău (în grupă) şi 17-19 cu RC Bârlad (în finala pentru locurile 5-6).

Partidă de orgoliu, între două echipe de tradiţie

Duminică, 21 iunie, RCJ Farul Constanţa joacă pe teren propriu, cu RC Griviţa Bucureşti, în etapa a şaptea, ultima a turului Diviziei A (eşalonul trei al rugby-ului românesc). Partida este găzduită de stadionul „Mihai Naca“ din Constanţa, de la ora 12.00. În clasament, Griviţa ocupă locul doi, cu 25 de puncte, la egalitate cu ocupanta primei poziţii, Sportul Studenţesc. Farul (pentru care joacă în majoritate componenţi ai echipei de old-boys Rechinii Constanţa) se află pe cinci (din şapte echipe), având zece puncte, după două victorii (realizate în ultimele două runde) şi trei înfrângeri. „Este un meci de orgoliu, între două dintre echipele de tradiţie ale rugby-ului românesc. Sperăm să avem alături cât mai mulţi suporteri, care să pună umărul şi ei la reconstrucţia Farului“, a declarat Cristian Cojocaru, cel care pregăteşte echipa constănţeană, alături de Adrian Tinca.
 
 


 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii