Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul joacă, astăzi, cu Înainte Modelu Valentin Ion, Igiroşanu şi Caciandone, împrumutaţi la Delta Tulcea

ro

18 Feb, 2015 00:00 4261 Marime text
FC Farul a luat decizia de a împrumuta trei fotbalişti la Liga a III-a. Astfel, potrivit preşedintelui executiv al clubului, Auraş Braşoveanu, mijlocaşii Valentin Ion şi Caciandone Stere Dincă şi atacantul Silviu Igiroşanu vor ajunge la Delta Dobrogea Tulcea. „Iniţial, Caciandone trebuia să meargă la ACS Callatis 2012 Mangalia, dar, în cele din urmă, va fi transferat de echipa din Tulcea", a mai spus Braşoveanu.
 
Toţi vor fi împrumutaţi până la finele campionatului. În cazul mijlocaşului Adrian Moroşanu, se caută soluţii, iar Costin Miron nu a fost oprit în lot. Pe de altă parte, la Farul sunt aşteptaţi astăzi doi noi jucători, ambii mijlocaşi, unul dintre ei (Enis Bolat, ultima dată la Unirea Slobozia) mai evoluând la echipa constănţeană. Celălalt este Ionuţ Cioinac, de la Poiana Fortuna Câmpina.

Farul caută să-şi întărească lotul, după ce antrenorul principal Marian Dinu a subliniat, nemulţumit, valoarea scăzută a acestuia. „Trebuie să facem curăţenie şi să transferăm. Avem urgent nevoie de patru-cinci jucători, care să intre imediat în echipă, să fie titulari, nu să completăm lotul. Cu grupul actual, Farul nu se poate bate la play-off. Jocul echipei suferă în toate compartimentele. Se vede clar că la marea majoritate a jucătorilor e lipsă de valoare. N-am văzut niciodată Farul atât de jos valoric“, spunea Marian Dinu, la finele partidei amicale cu Delta Dobrogea Tulcea, câştigate de constănţeni cu 2-1.

Astăzi, „marinarii“ vor disputa o nouă partidă de verificare, întâlnind, pe stadionul „Farul“, de la ora 12.00, echipa Înainte Modelu, clasată pe locul şapte în seria secundă a Ligii a III-a. Faţă de disputa cu Delta, la Farul vor reintra Marco Enciu şi Robert Băjan, dar va lipsi Claudiu Popa, care, în aceeaşi confruntare, a suferit o contractură musculară. De astăzi, alţi doi jucători, Florin Pătraşcu şi Alexandru Grigoraş, revin la pregătire, după ce au fost răciţi în ultimele zile.   
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii