Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul a pus nouă jucători pe lista de transferuri

ro

01 Dec, 2008 02:03 951 Marime text

fotbal_farul_copy.jpg„Jucătorii au fost chemaţi la club şi li s-a comunicat că sunt pe lista de transferuri, pentru unii existând deja oferte de la alte cluburi"

Restructurarea de lot anunţată la Farul, după ultimul meci oficial al constănţenilor din acest an, se anunţă a fi mult mai complexă decât se credea. Nouă jucători din cadrul echipei au fost anunţaţi că sunt pe lista de transferuri.

Jucătorii Răzvan Farmache, Marius Nae, Florin Maxim, Dragan Gosic, Florentin Cruceru, Cristian Şchiopu şi Adrian Vlas au fost puşi pe lista de transferuri de conducerea echipei Farul. În plus, directorul executiv al grupării de pe litoral a afirmat că este posibil ca această listă să sufere unele modificări. „Este adevărat, jucătorii au fost chemaţi la club şi li s-a comunicat acest lucru. Pentru unii dintre ei există oferte de la alte cluburi. Marţi va fi o conferinţă de presă în care vom da mai multe amănunte. Lista e corectă, dar până atunci e posibil să mai apară ceva modificări", a declarat oficialul formaţiei constănţene. Pe lângă cei şapte, Tibor Moldovan şi Florin Neaga, ambii de la echipa a doua a clubului, au fost şi ei scoşi la vânzare. Vineri seară, după meciul cu CS Otopeni, antrenorul principal al Farului, Ion Marin, a declarat că, în iarnă, vor fi schimbări semnificative la echipă, însă a refuzat să dea numele jucătorilor care vor fi puşi pe lista de transferuri. În ceea ce priveşte lista de achiziţii a constănţenilor din această iarnă, este ştiut faptul că, din ianuarie, va veni la echipă fundaşul central, Jan Pahor, de la formaţia de primă ligă din Slovenia, FC Koper. Fotbalistul sloven, în vârstă de 22 de ani, a semnat cu formaţia constănţeană, în urmă cu aproximativ o lună, un contract pe o perioadă de 4 ani.

„Suntem mai liniştiţi"

Cu a doua victorie consecutivă, obţinută vineri seară, împotriva formaţiei CS Otopeni, scor 1-0, „rechinii" s-au depărtat la trei puncte de zona locurilor retrogradabile, ocupând locul 13 la finalul turului, cu 19 puncte. Tehnicianul Farului a declarat că ultimele două victorii din campionat au adus puţină linişte în sânul echipei. „Suntem la -8 în clasamentul adevărului. Regretele sunt acum tardive, dacă ne gândim că puteam să avem mai multe puncte în acest tur de campionat. Este important că acest -8 ne dă un pic de linişte şi ne dă încredere că putem mai mult. Pauza de iarnă trebuie să fie o perioadă în care să gândim bine şi să ne reorientăm, trebuie să fructificăm această interval, pentru ca începutul returului să ne prindă foarte bine pregătiţi. Vom juca nouă meciuri în deplasare şi opt acasă, toate grele. Important este ca echipa să revină la un joc cu siguranţă defensivă şi cu o circulaţie bună a mingii, creându-ne astfel mai multe ocazii de gol. Nu rămâne decât să felicit jucătorii pentru felul cum au muncit", a declarat Marin.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii