Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul a inceput antrenamentele

ro

08 Jan, 2009 02:36 1541 Marime text

fotbal_Farul.jpgFormaţia constănţeană ar putea însă înceapă returul fără Voiculeţ şi Pârvu, care sunt foarte aproape de un transfer la Pandurii Târgu-Jiu

Jucătorii Farului s-au întors, ieri, la antrenamente pentru a pregăti returul Ligii I. Slovenul Jean Pahor a fost singurul fotbalist prezent la reunire transferat din străinătate, alţi patru au revenit de la Delta Tulcea, iar unul de la CSM Ploieşti, în timp ce alţi cinci fotbalişti au fost promovaţi de la echipa a doua a clubului.

Lotul echipei Farul Constanţa s-a reunit pentru a pregăti returul Ligii I, iar antrenorul Ion Marin a avut la dispoziţie 32 de jucători, dintre care 11 fotbalişti noi. La întregirea lotului au fost prezenţi şi jucătorii puşi pe lista de transferări de clubul constănţean, după ultima partidă din turul de campionat: Adrian Vlas, Răzvan Farmache, Cristian Şchiopu, Florentin Cruceru, Marius Nae, Florin Neaga, Dragan Gosic şi Ion Barbu, însă, dintre aceştia, doar ultimii doi au fost primiţi la reunire de antrenorul Ion Marin, restul neavând acces nici măcar în vestiarul echipei. Alţi doi jucători care erau puşi pe lista de transferări au plecat de la Farul: Florin Maxim, transferat la FC Timişoara, şi Tibor Moldovan, împrumutat la FCM Târgu Mureş. Tehnicianul Ion Marin a condus şi primul antrenament al echipei din acest an, iar şedinţa de pregătire s-a desfăşurat pe plaja din Mamaia. Aceasta a constat doar în alergări uşoare, pentru a-i reacomoda pe jucători cu efortul, urmând ca astăzi să aibă loc vizita medicală. Până pe 7 februarie, constănţenii se vor pregăti la Constanţa şi vor încerca parafarea unor meciuri amicale, cel mai sigur dintre acestea fiind unul cu bulgarii de la Cernomoreţ Varna. În perioada 7 - 18 februarie, gruparea antrenată de Ion Marin se va deplasa în Antalya, Turcia, unde va susţine un stagiu de pregătire în care va disputa şi cinci meciuri amicale. Cel mai important amical al echipei se anunţa a fi cel cu danezii de la Aalborg, dar acesta nu se va mai disputa, după ce adversarii au preferat să joace cu Steaua în aceeaşi zi. Constănţenii vor evolua în schimb în compania formaţiei de primă ligă din Cehia, SK Sigma Olomouc. Lotul echipei Farul, prezent la regrupare, a cuprins: portari - George Curcă, Vlas, Vladimir Neagu; fundaşi - Pătraşcu, Rastovac, Jan Pahor, Bubuleandră, Ion Barbu, Măţel (revenit de la Delta Tulcea), Păcuraru, Ben Teekloh, Larie (revenit Delta Tulcea); mijlocaşi - Denis Alibec, Cosmin Matei, Pârvu, Durbac (de la Farul II), Florea, Liviu Mihai II (revenit de la CSM Ploieşti), Călin Armando (Farul II), Kehinde Fatai, Gaston Mendy, Băcilă, Voiculeţ, Rusmir; atacanţi - Willian Gerlem, Chico, Nanu (revenit de la Delta Tulcea), Pantelie (de la Delta Tulcea), Mansour, Eche, Gosic, Henry (toţi trei veniţi de la echipa a doua a clubului).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii