Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul a facut vizita medicala

ro

22 Jul, 2009 03:14 1388 Marime text

farul_1.jpgPrintre jucătorii prezenţi la INMS se numără şi noile achiziţii ale grupării de pe litoral

Ieri dimineaţă, echipa pregătită de Marius Şumudică a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă din Capitală. 

Nu au făcut deplasarea alături de lotul constănţean slovenii Jan Pahor şi Andrej Rastovac, care au suferit diferite accidentări. În schimb, Tibor Moldovan s-a refăcut după accidentarea de la începutul săptămânii trecute şi s-a alăturat echipei pentru vizita medicală, iar începând de astăzi va relua antrenamentele. Moldovan va trebui însă să aştepte decizia tehnicianului Marius Şumudică în ceea ce priveşte prezenţa sa în lotul deplasat pentru cantonamentul din Italia de săptămâna viitoare, fiind posibil ca atacantul să rămână la Constanţa pentru a recupera din pregătirea fizică. Un alt atacant adus în probe la Farul, Alin Nica, nu a fost oprit în lot de Şumudică, nemulţumit de evoluţia lui în amicalul de sâmbătă, cu echipa Callatis Mangalia. Altfel, dintre jucătorii aduşi în această vară la formaţia de pe litoral, portarul Radu Sardescu şi Liviu Ştefan au plecat cu echipa la Bucureşti, cei doi semnând contracte cu gruparea constănţeană pentru o perioadă de doi ani. În plus, fostul jucător al „rechinilor", pus pe liber de către Farul la sfârşitul anului trecur, Cristian Şchiopu a semnat, la rândul lui, un contract valabil un sezon, cu drept de prelungire pentru încă unul. Şchiopu va purta, începând cu sezonul viitor, banderola de căpitan. Printre proaspetele achiziţii ale noii conduceri se mai numără şi atacantul Marius Ene. Fostul elev al lui Şumudică, pe vremea când acesta antrena pe Dodu Bucureşti (Liga a III-a), a ajuns la înţelegere cu gruparea de pe litoral, semnând pentru trei ani cu Farul. „Am avut de ales între Petrolul şi Constanţa, însă am venit pe litoral, deoarece la Ploieşti lucrurile nu sunt tocmai clare", a declarat Ene. Jucătorul în vârstă de 27 de ani a mai evoluat la Progresul, Petrolul sau Forex. În ceea ce-l priveşte pe Vasilică Cristocea, fostul jucător al Stelei va semna, în zilele următoare, cu echipa constănţeană, după ce fosta conducere a avut în ultimul an mai multe tentative de a-l readuce la Farul. Aceasta a declarat, pentru Cuget Liber, că s-a înţeles cu noua conducere şi va semna cu Farul. La vizita medicală a fost prezent şi viitorul secund al lui Şumudică, Bogdan Andone, care şi-a reziliat contractul cu echipa sa de club din Cipru şi s-a alăturat formaţiei în cursul zilei de ieri.

Fostul antrenor, la Academia lui Hagi

Lucian Marinof, care a fost numit antrenor principal la Farul, fiind singurul tehnician din cadrul clubului cu licenţă PRO, a încheiat colaborarea cu Farul, trecând la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi. De asemenea, fostul director tehnic al „marinarilor" a preluat echipa secundă, înlocuindu-l pe Ion Constantinescu, care va antrena o grupă de copii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii