Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:47 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evoluţie deosebită Gimnastele de la CSS1 Constanţa au cucerit 14 medalii la Campionatele Naţionale Şcolare (galerie foto)

ro

06 Apr, 2015 00:00 3152 Marime text
Micile gimnaste ale Clubului Sportiv Şcolar numărul 1 din Constanţa au avut o evoluţie deosebită la Campionatele Naţionale Şcolare, întrecere care s-a desfăşurat, timp de două zile (sâmbătă şi ieri), la Buzău. Sportivele s-au clasat de 14 ori pe podium, la junioare 3 şi la junioare 2. La prima categoria de vârstă, la nivelul 1, Amalia Petre a obţinut bronzul la sărituri şi la sol, iar Evelina Oprea a fost a treia la bârnă. Pe echipe, CSS1 Constanţa a concurat cu două formaţii, care au ocupat locurile patru (Evelina Oprea, Amalia Petre, Andreea Preda, Miruna Parapeanu) şi şase (Alexandra Muscă - sora fotbalistului Farului Alexandru Muscă, Arina Florea, Nicoleta Popa şi Tania Paicu).

La junioare 2, nivelul 4, Bianca Matei a cucerit cinci medalii (aur la individual compus şi la sol, argint la bârnă şi la paralele şi bronz la sărituri). Un număr mare de distincţii i-a revenit şi Emiliei Munteanu, la junioare 2, nivelul 3: aur la paralele şi la bârnă, argint la individual compus, bronz la sărituri şi la sol. În acelaşi timp, echipa de junioare 2, nivelul 3, formată din Emilia Munteanu, Gabriela Toader, Alexandra Patriche şi Ana-Maria Avram, s-a clasat pe locul întâi. Medaliatele de la Buzău sunt antrenate de Cătălin Meran, Mădălina Hârbu, Sorin Bechir şi Petruţa Marcu, iar coregraf este Mihaela Lintzmaier. „Fetele au avut o evoluţie foarte bună“, a declarat Sorin Bechir.

Sursa foto: Facebook (Catalin Pahontu şi Paicu Cristina)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • chiricuta 06 Apr, 2015 22:22 Felicitari!!
  • Alexandru Andreea 06 Apr, 2015 18:06 Bravo fetelor!!!
  • Ionut Oprea 06 Apr, 2015 12:46 Felicitari fetelor !!! La cat mai multe medalii !!!