Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evoluţie de clasă, cu sprijin de la autorităţile locale La Balcaniada de Taekwondo, Mihail Kogălniceanu a fost vioara întâi

ro

13 Sep, 2013 00:00 3119 Marime text
Comuna Mihail Kogălniceanu continuă seria performanţelor internaţionale. Având sprijinul Primăriei (primar, Ancuţa Belu) şi al Consiliului Local, sportivii din localitatea constănţeană au obţinut trei medalii la Campionatul Balcanic de Taekwondo WTF, care s-a desfăşurat la Bar, în Muntenegru. Mihail Kogălniceanu (antrenor, Laurenţiu Palangă) a participat cu trei sportivi şi toţi au urcat pe podium: Mariana-Mălina Mihăilă - medalie de aur la senioare (categ. -57 kg), Ancuţa-Dumitra Mihăilă (Clubul Sportiv Comunal Mihail Kogălniceanu) - aur la cadete (categ. 41 kg) şi Ovidiu Trifan - argint la juniori (categ. -45 kg). Mariana Mihăilă şi Ovidiu Trifan s-au transferat de la CSC Mihail Kogălniceanu la CSA Steaua Bucureşti.

La competiţia din Muntenegru, România a avut în concurs 30 de sportivi, cucerind trei medalii de aur (două dintre fiind aduse de Mihail Kogălniceanu!), opt de argint şi opt de bronz. Totodată, clubul din localitatea constănţeană a participat la ediţia 2013 a Cupei Hârşova, unde a cucerit trofeul, adăugându-şi în palmares 12 medalii de aur, tot atâtea de argint şi opt de bronz.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii