Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emoţii cu Victor Rîmniceanu Lovit la cap, portarul FC Viitorul şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost dus la spital

ro

12 Aug, 2016 00:00 3392 Marime text
După ce, în partida din Belgia, cu Gent, fundaşul Bogdan Ţîru a părăsit terenul pe targă, accidentat în urma unui duel aerian cu un adversar, şi portarul FC Viitorul, Victor Rîmniceanu, a dat emoţii, la meciul de la Timişoara din Cupa Ligii

FC Viitorul a pierdut cu 1-2 (1-1) meciul din deplasare cu ACS Poli Timişoara, din optimile Cupei Ligii. În minutul 33, portarul constănţenilor, Victor Rîmniceanu, a fost înlocuit cu Tordai, din pricina unei accidentări. Rîmniceanu a primit un cot în cap şi, pentru scurt timp, şi-a pierdut cunoştinţa. După ce şi-a recăpătat-o, a plecat de urgenţă cu salvarea la spital, unde a efectuat un examen la computerul tomograf şi investigaţii neurologice.
 
În final, medicii au decis că jucătorul poate părăsi spitalul, iar Rîmniceanu s-a alăturat miercuri seară lotului Viitorului în cantonamentul de la Timișoara. Pentru a se evita orice fel de complicații, portarul a plecat ieri-dimineață spre Constanța cu o maşină, spre deosebire de coechipierii săi, care au părăsit Timișoara cu o cursă aeriană.
 
În meciul cu ACS Poli Timişoara, FC Viitorul a deschis scorul în minutul 3, prin Cioablă, care a punctat din careul mic, la centrarea ideală a lui Purece de pe partea stângă. Gazdele au egalat în minutul 16, când Vădrariu a executat o lovitură liberă şi Artean a înscris cu capul din apropiere. Golul victoriei gazdelor a venit târziu, în minutul 81, când Croitoru a executat excelent o lovitură liberă de la 17 m şi a marcat pentru 2-1.

Hagi - „Am luat goluri uşoare“

FC Viitorul (manager tehnic, Gheorghe Hagi) a juca cu: Rîmniceanu (33 Tordai) - Hodorogea, Brandan, Boli - S. Rădoi, Lopez, Casap (63 Benzar), Purece - Cioablă (55 Chițu), Iancu, Nimely. Antrenorul lui ACS Poli Timişoara, Ionuţ Popa, a mizat pe: Straton - Sorescu, Șeroni, Bocșan, Vădrariu - Artean - Bărbuț (63 Mailat), Croitoru (84 Doman), Cârstocea, Vraciu - Elek (Al. Popovici).
 
„A fost un meci echilibrat, pe care noi l-am început foarte bine. Am făcut anumite lucruri bune în plan ofensiv, chiar şi în repriza a doua. Am suferit însă la ultima pasă şi la jocul fără minge. Am luat goluri uşoare şi i-am dat adversarului posibilitatea de a-şi crea ocazii aproape din nimic. Trebuie să analizăm aceste lucruri şi să vedem cum le punem la punct. În general, ofensiv, stăm bine, chiar dacă trebuie să creştem viteza de joc, de pasare, de gândire şi de mişcare. Suntem doar la începutul campionatului şi avem timp să remediem. Sigur, când pierzi, nu e bine, dar trebuie să construim ceva şi din înfrângeri“, a declarat Hagi.

A revenit Kevin Boli 

„Regele“ a remarcat revenirea în echipă a stoperului Kevin Boli. „Mă bucur că a revenit Boli, ne-a lipsit ca fundaş, două luni a fost pierderea noastră cea mai mare. E om de bază în apărare şi cred că vom fi mai puternici cu el în echipă. A fost o căldură toridă în prima repriză şi s-a jucat cât s-a putut în aceste condiţii. Unii jucători noi încă nu au ritmul şi intensitatea care trebuie, dar se adaptează“, a punctat Hagi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii