Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eliminată în turul secund la Roma, Simona Halep se pregăteşte de Roland Garros

ro

13 May, 2016 00:00 1374 Marime text
 

După ce a câştigat turneul de la Madrid, constănţeanca Simona Halep a evoluat la Roma, unde a cedat încă din turul doi. Aflată pe locul cinci în ierarhia mondială, cea mai bună jucătoare de tenis din România s-a recunoscut învinsă în disputa cu o sportivă mai slab clasată, Daria Gavrilova (Australia, 32 WTA), care s-a impus în trei seturi, 6-3, 4-6, 6-3, după o oră şi 59 de minute de joc. Partida a cunoscut însă o întrerupere, din pricina ploii, după ce Simona câştigase setul secund. 
 
„Sunt tristă din pricina înfrângerii, dar nu supărată sau dezamăgită. Nu invoc scuze, însă nu mi-am făcut jocul meu, pentru că nu m-am acomodat pe de-a-ntregul cu terenul, deşi am avut un ritm destul de bun. Daria a evoluat bine, s-a mişcat bine, a avut un tenis solid. Eu vin după mai multe victorii importante la Madrid şi rămân încrezătoare, pozitivă. Aştept cu nerăbdare turneul de la Roland Garros“, a declarat Halep.
 
Întrecerea de Mare Şlem din capital Franţei, la care constănţeanca a fost finalistă în 2014, se dispută în intervalul 22 mai - 5 iunie. Simona a spus că va merge la Paris mai devreme cu câteva zile, după ce se va relaxa în alte câteva zile, dar nu la Constanţa, ci în altă parte. „Va fi un turneu greu, e un Grand Slam, cu multe jucătoare de top. Nu trebuie să-mi fie frică de cineva. Vreau doar să joc tenisul meu obişnuit. Voi vedea ce voi reuşi“, a mai spus Simona Halep.

Sursa foto: Facebook (Simona Halep - Top 10 WTA)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii