Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„El Capo“, o nouă victorie la profesionişti Boxerul Ionuţ Băluţă l-a învins în Spania şi pe Edwin Tellez (galerie foto)

ro

13 Mar, 2017 00:00 4442 Marime text
Boxerul năvodărean Ionuţ Băluţă (23 de ani), multiplu campion naţional la amatori, a realizat, sâmbătă, a şasea victorie la profesionişti (din şapte meciuri) în Spania. Pugilistul l-a învins, la Madrid, pe Edwin Tellez (22 de ani), din Nicaragua, într-o partidă disputată în limitele categoriei 56 kg. „Felicitări, aşa că fii mereu, un învingător!“, „Bravo, ţine-o tot aşa!“ sau „Să câştigi tot, până ajungi în vârf, acolo unde îţi e locul!“, a fost felicitat Băluţă de prieteni.
 
Tânărul pugilist din România, căruia în ring i se spune „El Capo“, se află în Spania din 2015. În afară de Tellez, Ionuţ Băluţă a mai dispus pe tărâm iberic de ecuadorianul Jefferson Vargas, de venezueleanul Franklin Varela şi de spaniolul Luis Espinosa (la Madrid), iar la Bilbao, de alţi doi spanioli, Fernando Suarez şi Victor Villanueva.
 
Singura înfrângere a fost în prima dintre cele două partide cu Vargas, însă decizia din acel meci a fost contestată de Băluţă, de cei din staff-ul său şi de suporterii săi, care au considerat că victoria i-a aparţinut, de fapt, năvodăreanului. Ulterior, Ionuţ şi-a luat revanşa.
 
Sursa foto: Facebook (Ionuţ Băluţă)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii