Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„El Capo“ înfruntă „El Ciclon“ Ionuţ Băluţă încheie anul la box profesionist, în Spania, contra lui Luis Espinosa (galerie foto)

ro

08 Dec, 2016 00:00 3006 Marime text
Pugilistul din Năvodari Ionuţ Băluţă (22 de ani), multiplu campion naţional la amatori, susţine sâmbătă, 10 decembrie, ultimul meci la profesionişti, în Spania, din acest an, contra spaniolului Luis Espinosa. Va fi a cincea partidă a lui Băluţă în ringul profesionist de când se află în Spania, de anul trecut, în celelalte patru dispute înregistrând trei victorii şi un eşec.
 
Meciul Ionuţ „El Capo“ Băluţă - Luis „El Ciclon“ Espinosa se dispută la Madrid, la categoria 56,700 kg, pe durata a şase reprize. În partida precedentă, năvodăreanul l-a învins, tot în capitala Spaniei, în limitele categoriei 57 kg, pe venezueleanul Franklin Varela, la puncte (decizie unanimă). Celelalte două victorii ale lui Ionuţ au fost (la Bilbao), contra spaniolilor Fernando Suarez şi Victor Villanueva, în vreme ce meciul pierdut a fost la Madrid, cu ecuadorianul Jefferson Vargas. Decizia din această partidă a fost contestată însă de Băluţă, de cei din staff-ul său şi de suporterii săi, care au considerat că victoria i-a aparţinut, de fapt, românului.
 
„Sunt foarte motivat şi pregătit pentru o nouă victorie. Voi face spectacol“, a anunţat Ionuţ Băluţă, care va avea alături şi la acest meci o galerie numeroasă, din care vor face parte şi români. Gala în care boxează năvodăreanul începe la ora 20.00 (ora României).

Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii