Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Egal cu goluri multe între Eschibaba şi Palazu Mare la Cupa Armânamea

ro

29 Mar, 2016 00:00 2314 Marime text


S-au disputat noi meciuri de la ediţia a opta a Cupei Armânamea la fotbal în sală, întrecere găzduită de Sala Sporturilor din Constanţa. În turneul old-boys (la care participă jucători de peste 40 de ani), rezultatele au fost: Ovidiu - Mihail Kogălniceanu 5-3, Eschibaba - Palazu Mare 4-4, Tistimelu - Camena 4-3, Hagilarea - Panduru 0-3 (neprezentare), Tistimelu - Hagilarea 3-0 (neprezentare), Camena - Panduru 3-3 şi Ovidiu - Eschibaba 2-1. Camena a contestat însă dreptul de joc a doi jucători de la Panduru.
 
Ultimele partide se dispută în acest final de săptămână. Premiile vor fi acordate la concertul „Primuveara Armănjloru - Năpoi tu vatra armănească“, organizat pe 3 aprilie, de la ora 16.30, la Casa de Cultură din Constanţa, de Comunitatea Armână din România, filiala Constanţa.
 
„Cupa Armânamea“ este şi criteriu de selecţie pentru alcătuirea selecţionatei comunităţii armâne care va participa, în Italia, la Campionatul European de fotbal al minorităţilor, întrecerea disputându-se între 18 şi 26 iulie.
 
Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii