Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa naţională a României se antrenează la Constanţa (galerie foto)

ro

04 Feb, 2017 00:00 2953 Marime text
Lotul naţional de rugby Under-20 al României se pregăteşte la Constanţa pentru Campionatul European al acestei categorii de vârstă, care se va desfăşura între 25 martie şi 4 aprilie, la Bucureşti.
 
Cantonamentul de pe litoral se derulează până pe 15 februarie, iar din lotul convocat (format din 36 de rugbyşti) fac parte şi nouă jucători de la Tomitanii Constanţa (antrenor, Cristian Cojocaru): Andrei Creţu (pilier), Adrian Ţală (taloner), Alexandru AlexeAndrei Chiru (linia a III-a), Mădălin Mihalache, Dragoş Burlacu (mijlocaşi la grămadă), Răzvan Lolea, Tiberiu Oţelea (mijlocaşi la deschidere) şi Ştefan Cucoş (centru). „Stejăreii“ au început în forţă antrenamentele şi se pregătesc zilnic de mai multe ori, atât în aer liber, cât şi pe un teren acoperit. Ieri, la antrenamentul de pe terenul sintetic din complexul sportiv Farul, accentul a fost pus pe margine şi pe lansări din margine.
 
„Pentru stagiul de la Constanţa ne preocupă îndeosebi organizarea apărării, jocul cu piciorul şi atacul. Au mai fost chemaţi câţiva jucători noi în acest cantonament, pentru că este important să îi vedem pe toţi“, a declarat Eugen Apjok, antrenorul principal al României U-20, pentru frr.ro. În afară de selecţionata tricoloră, la întrecerea continentală de la Bucureşti mai participă Spania, Portugalia, Rusia, Germania, Olanda, Belgia şi Elveţia.
 
În această perioadă, Tomitanii Constanţa au reprezentare şi la lotul naţional Under-18, care încheie astăzi cantonamentul de la Izvorani în vederea Campionatului European. S-au pregătit cu reprezentativa tricoloră „tomitanii“ Flavian Cuprian (stâlp), Florian Ciocoiu (stâlp / trăgător), George Cristian Mocanu (trăgător), Andrei Cabason (linia a II-a) şi Laurenţiu Pocovnicu (aripă).
 
Sursa foto: Facebook (Romanian Rugby Federation, Tudor Boldor)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii