Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa, medalie de argint la Naţionale

ro

05 Apr, 2016 00:00 3359 Marime text


Prima echipă de băieţi cu care Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanţa a participat la Campionatul Naţional de juniori I, de la Câmpulung, a obţinut medalia de argint.
 
În grupa locurilor 1-4, jucătorii pregătiţi de Stelian Haşoti au înregistrat două victorii (4-2 cu CS Pristavu Câmpulung 2 şi CSM Buzău) şi o înfrângere (2-4 cu CS Pristavu Câmpulung 1). Clasamentul acestei grupe a fost: 1. Pristavu 1 - 6p, 2. LPS 1 - 5p, 3. Buzău - 4p, 4. Pristavu 2 - 3p. Echipa constănţeană a avut componenţa: Cristian Pletea, Paul Mladin şi Alexandru Chiriţă. În concursul băieţilor, echipa LPS 2 s-a clasat pe locul 12, iar CS Farul Constanţa a ocupat poziţia a 16-a.
 
În întrecerea fetelor, echipa LPS „Nicolae Rotaru“ 1 (Mihaela Plăeaşu, Andreea Postudor şi Ecaterina Smiganovscaia, o jucătoare venită din Republica Moldova) s-a situat în imediata vecinătate a podiumului, pe poziţia a patra, totalizând trei puncte (din trei înfrângeri) în grupa 1-4: 0-4 cu LPS Slatina (formaţia care a devenit campioană), 2-4 cu Romgaz Mediaş (medaliata cu bronz) şi 1-4 cu CSM Bistriţa (vicecampioana). Alte locuri ocupate de constănţence: CS Farul 1 - 7, LPS 2 - 11 şi CS Farul 2 - 14.
 
Delegaţia constănţeană a fost însoţită la competiţia de la Câmpulung de Viorel Filimon, Stelian Haşoti şi Ana Maria Sebe. Viorel Filimon, care este şi selecţionerul echipei naţionale feminine a României, conduce de ieri, la Constanţa, un cantonament al lotului, în vederea participării la turneul preolimpic de la Istanbul. Dintre cele care vor evolua în calificările olimpice se află acum la Constanţa campioana europeană Eliza Samara şi Bernadette Szocs.
 
Sursa foto: Federaţia Română de Tenis de Masă 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii