Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa de old-boys Săgeata Stejaru, surpriza plăcută a Cupei României „Vrem să depăşim Avântul Bârsana” (video)

ro

01 Jun, 2017 00:00 7011 Marime text
Echipa de fotbal Săgeata Stejaru este surpriza plăcută a fazei judeţene Constanţa a Cupei României, ediţia 2017/2018. Formaţia care evoluează în Liga Old-Boys a trecut de două tururi, eliminând echipe din Liga a 4-a, Portul Constanţa şi Victoria Mihai Viteazu, care au în componenţă jucători mai tineri. Iar Săgeata nu vrea să se oprească aici.

În turul doi, echipa veteranilor a trecut de Victoria Mihai cu 7-4, la capătul unui meci spectaculos, găzduit de stadionul de rugby „Mihai Naca“ din Constanţa, în prezenţa unui public numeros. Mihai Viteazu a condus cu 1-0, dar Săgeata a revenit, a avut 2-1, iar scorul pauzei a fost 2-2. În partea secundă, Săgeata s-a distanţat la 5-2, Victoria a marcat pentru 3-5, după care Stejaru a mai dat două goluri, ducându-se la 7-3. Mihai Viteazu a mai înscris şi ea o dată, astfel că Săgeata s-a impus la diferenţă de trei goluri. „A fost un meci extraordinar, toată lumea a fost implicată emoţional. Au venit mulţi oameni la meci şi au avut ce vedea. A fost un adevărat spectacol“, a declarat Dimci Anagnoste, unul dintre marcatorii Săgeţii Stejaru din meciul cu Mihai Viteazu, alături de Enache Pilici (2 goluri), Gheorghe Blacioti, Florin Săraru, Stere Gramatica şi Nicea Paşata.

Golul calificării a venit în minutul 118

În prima rundă a Cupei României, Săgeata a învins tânăra echipă a Portului Constanţa cu 2-1 după prelungiri. La finele a 90 de minute, scorul a fost 0-0, iar în timpul adiţional pentru învingători au punctat Papazicu (din penalty) şi Paşata, care a înscris în minutul 118 golul calificării. „Am rămas şi noi surprinşi de aceste rezultate. Nu ne aşteptam, având în vedere că am întâlnit echipe din Liga a 4-a, cu jucători mai tineri decât noi, dar iată că facem faţă cu brio. Vrem să producem o surpriză frumoasă, să depăşim Avântul Bârsana!“, a mai spus Dimci Anagnoste. Avântul Bărsana este echipa din Liga a a 4-a a judeţului Maramureş, care, în 2013, a ajuns până în „16“-imile Cupei României, unde a dat peste Steaua, care a câştigat cu 4-0. A rămas memorabilă însă reprezentaţia galeriei echipei din Bârsana, care a interpretat în tribună cântece din Maramureş.

Întăriri de la Chişinău

Formată 90% din armâni, Săgeata Stejaru are în componenţă doar trei tineri în jurul vârstei de 25 de ani (Steli Gula, Angelo Anagnoste şi Paris Şamata), ceilalţi jucători având peste 37 de ani. Decanul de vârstă este Gheorghe Blacioti (52 de ani), iar la meciul cu Victoria Mihai Viteazu echipa a fost condusă de pe banca tehnică de antrenorii Constantin Gache şi Gică Mina. „Atunci când vom întâlni în competiţie adversari mai puternici, ne gândim să ne întărim lotul cu câţiva jucători de la Chişinău, prieteni de-ai noştri, care s-au lăsat de fotbal, plus alţi fotbalişti cunoscuţi în România care au jucat pentru noi la futsal“, a mai spus Dimci Anagnoste. În prima zi din etapa a doua de Cupă, atunci când a jucat Săgeata, s-au mai înregistrat rezultatele: Ştiinţa Poarta Albă - CS Năvodari 1-2 după prelungiri şi Gloria Albeşti - CS Eforie 2-5.

Sursa foto: Facebook (Dimci Anagnoste)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii