Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa de oină Frontiera Tomis Constanţa, aur la Cupa României şi la Campionatul Naţional de oină pe plajă

ro

18 Jul, 2016 15:34 3186 Marime text

În perioada 15.07.2016-17.07.2016, atât pe stadionul Complexului Cleopatra din Constanţa, cât și pe plaja Cleopatra din staţiunea Mamaia, s-a desfăşurat  o nouă ediţie a Cupei României la Oină pentru Seniori, precum şi Campionatul Naţional de Oină pe plajă pentru Seniori, turnee la care a participat şi echipa A.C.S. Frontiera Tomis Constanţa, reprezentanta Gărzii de Coastă, alături de alte şase formaţii – A.C.S. Straja Bucureşti, C.S. Biruinţa Gherăieşti Neamţ, C.S. Brigada Gherăieşti Neamţ, C.S. Energia Râmnicelu Buzău, C.S. Univest Arad şi Politehnica Cluj.

Echipa Frontiera Tomis a câştigat finala Campionatului Naţional de Oină pe plajă pentru Seniori, ediţia 2016, impunându-se cu scorul de 18-14 în faţa rivalei A.C.S. Straja Bucureşti, iar trofeul Cupei României la Oină a fost câştigat tot de către echipa Gărzii de Coastă, care a învins, în finală, pe A.C.S. Straja Bucureşti, cu scorul de 14-12.

Începând de astăzi, A.C.S. Frontiera Tomis Constanţa, alături de alte şapte formaţii, participă la a treia ediţie a Campionatului de Oină al M.A.I., competiţie organizată de Centrul Cultural al M.A.I., Federaţia Română de Oină şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Harghita, ce se desfăşoară în perioada 18-22.07.2016 în localitatea Gheorgheni, judeţul Harghita.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii