Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dupa negocierile esuate cu CJC Sageata Stejaru va evolua la Navodari

ro

29 Jul, 2010 00:00 3006 Marime text

sageata.jpgPreşedintele Consiliului Director al noului club va fi Dumitru Rida, unul dintre acţionarii echipei tulcene în sezonul trecut

Divizionara secundă Săgeata Stejaru ar putea evolua începând cu sezonul 2010-2011 pe stadionul din Năvodari. Conducerea grupării tulcene poartă discuţii cu Primăria din Năvodari pentru a evolua pe fostul stadion al defunctei CS Năvodari, sub denumirea de Asociaţia Fotbal Club Săgeata Năvodari.

După încheierea sezonului, despre Săgeata Stejaru au apărut multe zvonuri potrivit cărora echipa ar ceda locul în eşalonul secund formaţiei CSM Şcolar Reşiţa. Apoi, conducerea echipei tulcene a purtat negocieri privind fuzionarea cu o nouă echipă înfiinţată de Consiliul Judeţean Constanţa, după desfiinţarea FC Farul, discuţii care nu au ajuns la nicio finalitate. De câteva zile însă, clubul Săgeata Stejaru poartă discuţii cu Primăria din Năvodari pentru a se muta pe stadionul din oraşul de la malul mării. Negocierile dintre cele două părţi sunt deja avansate, în perioada imediat următoare reprezentanţii clubului din Liga a II-a urmează să anunţe oficial deznodământul discuţiilor cu autorităţile locale. Potrivit edilului oraşului Năvodari, Nicolae Matei, până în acest moment s-a stabilit ca preşedintele Consiliului Director al noului club să fie Dumitru Rida, unul din cei zece acţionari de la Săgeata Stejaru, patron al unei fabrici de materiale plastice din Constanţa. De asemenea, mai mulţi oameni de afaceri au anunţat că se vor implica financiar la club, precum directorul general al Rompetrol Rafinare, Vasile Cosmin Turcu, sau şeful de la TMUCB Năvodari, Ion Mohai. În ciuda acestor lucruri, primarul comunei Stejaru susţine că nu ştie despre o eventuală mutare a echipei în alt oraş. „Nu ştiu nimic despre varianta ca Săgeata să joace la Năvodari. Chiar şi aşa dacă ar fi, la Stejaru se va juca fotbal în continuare, poate cu echipa a doua, cine ştie?“, a declarat edilul pentru ziarul Obiectiv de Tulcea. Ultima echipă care a evoluat pe stadionul din oraşul constănţean a fost CS Năvodari, echipă care s-a desfiinţat la începutul anului trecut din motive financiare. De asemenea, echipele de juniori ale Academiei de fotbal Gheorghe Hagi mai susţin antrenamente şi meciuri pe această arenă.

Mâine, ultima zi de înscriere în Liga a II-a

Înscrierea noii echipe trebuie făcută cât mai repede, pentru că Federaţia Română de Fotbal a stabilit ca dată limită de depunere a documentaţiei pentru înscriere în competiţie a cluburilor care deţin drepturile de participare în competiţiile Ligilor a II-a şi a III-a, ziua de 30 iulie. De asemenea, FRF informează că data limită de depunere la Direcţia Juridică a FRF a documentaţiei privind cesiunile, fuziunile sau absorbţiile este ziua de 29 iulie. În situaţia nerespectării termenului mai sus menţionat, cererea de aprobare a cesiunii, fuziunii sau absorbţiei urmează a fi respinsă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii