Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dumitru „Bomberman“ Ţopai a câştigat meciul de la Superkombat. Mădălin Crăciunică, învins

ro

19 Sep, 2017 00:00 4219 Marime text
Luptătorul constănţean Mădălin Crăciunică, de la CS Keru Kento (antrenor, Lucian Stoicoci), a pierdut meciul susţinut în gala World Grand Prix a Festivalului Superkombat de la Bucureşti. Zis şi „Micul Bonjasky“, Crăciunică s-a duelat la categoria 71 kg cu un luptător din Bulgaria, Bogdan Shumarov, care s-a impus prin KO în repriza a treia.
 
„Adversarul lui Mădălin este unul redutabil, campion european de amatori. Prima repriză a fost mai echilibrată, cu un plus pentru bulgar. În runda a doua, Mădălin a fost numărat o dată, ca şi în repriza a treia, când Mădălin a acuzat însă o lovitură sub centură. Tot în repriza a treia, Shumarov a avut o lovitură de genunchi, cu care a pus capăt meciului, Mădălin alegându-se cu o fractură de piramidă nazală. Mergem înainte însă, nu ne dă înapoi această înfrângere“, a declarat Lucian Stoicoci.
 
În World Grand Prix a luptat şi Dumitru Ţopai, originar din Mangalia. Acesta se pregăteşte însă la Bucureşti, la clubul lui Ciprian Sora, pe care-l şi reprezintă în competiţii. „Bomberman“ Ţopai a avut şi el ca adversar (la categoria 86 kg) un străin, cehul Ivo Zednicek. Partida i-a revenit lui Ţopai, care, la final, a declarat: „Sunt mulţumit de rezultat, nu şi de meci. Programul foarte aglomerat din ultima perioadă şi lipsa de antrenament şi-au spus cuvântul. Pot mai mult, o sa vedeţi acest lucru în galele viitoare!“.
 
Primul dintre luptătorii constănţeni care au urcat în ring la Festivalul Superkombat a fost Ozel Mustafa. Acesta l-a întâlnit la categoria 77 kg din gala New Heroes pe Andrei Bălici, iar constănţeanul a câştigat meciul, la decizie.
 
Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii