Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duce mai departe tradiţia sportivă a familiei Voleibalistul Paul Cămui participă la Universiada de vară de la Taipei (galerie foto)

ro

11 Aug, 2017 00:00 3839 Marime text
Familia constănţeană Cămui este 100% dedicată sportului, toţi cei trei membri fiind implicaţi în fenomen. Tatăl, Cristian, şi mama, Irina, sunt foşti sportivi de valoare, iar tradiţia este dusă mai departe de fiul celor doi, Paul, care a fost convocat în echipa României.
 
Cristian este fost fotbalist (evoluând, printre alte echipe, la Steaua şi la FC Farul), iar în prezent antrenează echipa de Liga a 3-a FC Viitorul II. Irina a jucat handbal cu rezultate deosebite, iar acum este angajată a Direcţiei pentru Sport şi Tineret a judeţului Constanţa. Paul face volei şi e component al formaţiei de seniori primă ligă CSM Bucureşti. În această lună, tânărul Cămui va participa cu echipa naţională universitară de volei a României la ediţia a 29-a a Universiadei de vară, care va fi găzduită, între 19 şi 30 august, de Taipei, capitala Taiwanului.
 
Paul Cămui (20 de ani, 1,85 m - 83 kg) joacă libero, iar pe când evolua la Constanţa a ieşit campion naţional cu echipele juvenile ale CVM Tomis. În lotul de 12 al României care va participa la Universiada din Taipei, se mai găsesc doi voleibalişti care au devenit campioni naţionali, împreună cu Paul Cămui, cu puştii de la CVM Tomis: Robert Vologa (centru, 21 de ani, 2,00 m - 95 kg) şi Marius Iftime (secund, 22 de ani, 1,95 m - 90 kg). Toţi trei evoluează acum la CSM Bucureşti
 
În acest moment, lotul României se află în pregătire la Craiova. La Universiadă, România (antrenori, Dănuţ Pascu şi Ovidiu Macarie) face parte din grupa C, alături de Rusia, Chile, Cehia, Australia şi Hong-Kong.
 
Sursa foto: CSM Bucureşti
 
Citeşte şi:
 
Tort, şampanie şi artificii pentru campionii juniori de la CVM Tomis Serhan Cadâr - „Copiii noştri sunt minunaţi!“ (galerie foto)

Cadeții campioni de la CVM Tomis, aplaudați pe terenul lui Hagi (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii