Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drift Games va fi lansat la Constanţa Opt piloţi profesionişti îşi vor testa limitele într-un spectacol unic

ro

26 Apr, 2017 00:00 4519 Marime text

Adrenalina pasionaţilor de sporturi cu motor va atinge cote maxime pe 30 aprilie, în zona Cazino Mamaia şi apoi în parcarea Porţii 1 din Constanţa (zona Cazino), acolo unde opt dintre cei mai spectaculoşi piloţi de drift din România vor lua parte la Drift Games, un show unic în ţara noastră.
 
Drift Games va deschide oficial seria evenimentelor organizate de Romanian Drift Community în 2017. După ce a ocupat locul trei în prima etapă a Campionatului European, la începutul acestei luni, Călin Ciortan li s-a alăturat pentru Drift Games lui Cătălin TrifanSorin Ene (campion naţional în 2015), Ilarion Grigorici, Radu Moise, Radu Văduva, Gabi Imre (trainer Academia de Drift) şi Traian Buse (primul campion la drift din istoria României). Drift Games este un eveniment în care cei opt piloţi profesionişti îşi vor testa limitele.

Nivel înalt de îndemânare 

„Va fi un spectacol unic. Dacă până acum, spectatorii erau obişnuiţi cu iniţierile spectaculoase şi battle-urile agresive, de data aceasta vom avea ceva în plus. Parcări în derapaj, treceri la limită printre obstacole şi multe alte elemente spectaculoase vor arăta nivelul înalt de îndemânare al piloţilor români. Drift Games e un nou concept, pe care îl vom lansa cu această ocazie la malul mării“, a declarat Andrei Balica, preşedinte Romanian Drift Community.
 
Sursa foto: Facebook (Romanian Drift Community)

Recunoscut oficial ca probă sportivă 

Drift Games va deschide sezonul 2017 şi în driftul românesc, care va continua cu International Grand Prix (6-7 mai, Piaţa Constituţiei, Bucureşti) şi prima etapă din Campionatul Naţional, programată pe 13 şi 14 mai pe circuitul de la Mariapocs (Ungaria), această ediţie fiind organizată în parteneriat cu vecinii de la Vest. Parte din Federaţia Română de Automobilism, driftul a fost recunoscut oficial ca probă sportivă din 2016, atrăgând mii de fani la fiecare eveniment.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii