Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Domnişoară de onoare a fost o campioană mondială la Kung-Fu Feţi-Frumoşi şi Ilene Cosânzene la o nuntă de poveste din Constanţa (galerie foto)

ro

30 Aug, 2013 00:00 6980 Marime text
Câştigători a cinci titluri mondiale la Kung-Fu cu ocazia întrecerii din Bulgaria, doi sportivi de la Clubul Sportiv Marea Neagră Constanţa, Alexandru Neagu şi sora sa, Cristina, au participat la căsătoria unui văr de-al lor, George Uţă. Cristina a fost domnişoară de onoare şi una dintre cele mai fermecătoare prezenţe feminine de la nuntă.

Cristina şi Alexandru Neagu au fost binecuvântaţi de Dumnezeu cu talent sportiv, dar şi cu frumuseţe. Oricând pot câştiga un concurs de Miss, respectiv Mister. Ambii sunt campioni mondiali la Kung-Fu, la aceeaşi întrecere, în Bulgaria, Alexandru cucerind un număr record de patru medalii de aur, iar Cristina una de aur şi una de bronz. Plină de şarm, fata a atras asupra sa multe priviri admirative şi la nunta verişorului ei, George Uţă, care şi-a unit destinele cu Cristina-Mihaela. O pereche din Constanţa extrem de reuşită, el - fotograf profesionist, ea - asistentă medicală, la a căror cununie campioana mondială a avut bucuria să fie domnişoară de onoare. Nunta lui George şi a Cristinei-Mihaela s-a desfăşurat la Constanţa, cei peste 150 de invitaţi petrecând ca în filme la un local din Satul de Vacanţă, „La Iani”. „Au fost o nuntă şi o petrecere extrem de reuşite. Ne-am distrat pe cinste, până dimineaţa. Toată noaptea am dansat, n-am stat o clipă locului”, a declarat Cristina Neagu, o domnişoară de 21 de ani, înaltă de 1,70 m şi cu ochi răpitori. Cavalerul de onoare, Alex, este şi el rudă cu proaspăta familie Uţă, verişor al miresei. Alexandru şi Cristina Neagu nu au fost însă singurii sportivi prezenţi la nuntă, mirele şi mireasa avându-le alături la acest eveniment fericit din viaţa lor şi pe Alina-Elena Uţă, componentă a secţiei de gimnastică aerobică a CS Farul Constanţa, unde a cucerit şi medalii, şi pe atleta Ionela Uţă, care a făcut înaintea acestui sport gimnastică. Cele două sunt de asemenea verişoare cu Cristina şi Alexandru Neagu.

Ce a pus ginerică în sticla de whiskey

Puţin după miezul nopţii, mireasa a picat în mâinile hoţilor. Acestora le-a fost uşor să o fure pe Cristina Uţă, din moment ce aveau în mijlocul lor un campion şi o campioană mondială la Kung-Fu. Lotrii au dus mireasa la o terasă şi au dansat-o cu foc până a venit timpul negocierii cu ginerică. O declaraţie de dragoste, un dans şi o sticlă de whiskey, acestea au fost pretenţiile răpitorilor, pe care mirele le-a acceptat din prima, fără să clipească. Hoţilor li s-a părut cumva suspect că tânărul soţ a cedat atât de uşor, dar şi-au zis că dragostea sa pentru Cristina-Mihaela nu are preţ. Aşa este, George o iubeşte nespus pe soţia sa, dar a şi păstrat un as în mânecă, prin care le-a dat cu tifla hoţilor. După ce au ascultat declaraţia de dragoste şi au urmărit dansul, aceştia au vrut să închine un pahar de whiskey în cinstea mirilor, însă au constatat cu stupoare că în sticlă nu era fina licoare scoţiană, ci un simplu ceai românesc! Încă o nuntă în care hoţii sunt păcăliţi de ginerică!

Prinţ şi prinţesă ai zilelor noastre

Frumoasa mireasă şi arătosul mire au fost foarte populari la nuntă. Atenţi cu toată lumea, neobosiţi, plini de căldură. Superbă şi ea, domnişoara de onoare nu a fost singura membră a familiei Neagu ce a stârnit admiraţia la nuntă, ci şi fratele său a fost admirat. După Alexandru (22 de ani) au oftat multe fete, însă degeaba, inima tânărului este dată pe veci Tatianei Păduraru, o altă graţie feminină care a făcut senzaţie la cununie. Cei doi, un fel de prinţ şi prinţesă ai zilelor noastre, sunt topiţi unul după celălalt. Le stă foarte bine împreună. Iar Alexandru nu a ezitat nicio clipă când a îngenuncheat în faţa Tatianei pentru a-i oferi, simbolic, un buchet de flori.

A ocupat locul doi la crosul „Sport în Port”

Cristina Neagu face Kung-Fu actualmente, însă primul ei sport a fost atletismul. A concurat în proba de 3.000 de metri, dar a participat şi la două semi-maratoane. Nu a renunţat definitiv la alergare, mai face curse pentru menţinerea în formă. Iar când i se iveşte prilejul să se şi întreacă în cadru organizat, nu ezită. Aşa a fost şi la crosul „Sport în Port”, unde a ocupat locul doi la feminin, în urma Nicoletei Puşcuţă, o atletă activă, legitimată la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa (antrenor, Gabriel Zaharia), care, de curând, a ocupat locul doi în proba de 400 m garduri la etapa secundă a Campionatului Naţional de juniori 3.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii