Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Distincţii pentru parteneri şi colaboratori Asociaţia Judeţeană a Sportului pentru Persoane cu Handicap a marcat Ziua Internaţională (galerie foto)

ro

04 Dec, 2012 03:53 2936 Marime text
asociatia.jpgAsociaţia Judeţeană Constanţa a Sportului pentru Persoane cu Handicap a celebrat, ieri, Ziua Internaţională a Persoanelor cu Handicap. Festivitatea s-a desfăşurat la sediul Fundaţiei „Arka", unde AJCSPH (preşedinte, Ion Gembăşanu) a oferit plachete şi distincţii partenerilor şi colaboratorilor Asociaţiei, în semn de mulţumire pentru conlucrarea deosebită din anul 2012. Au primit distincţii: Ştefan Tudose (director general adjunct asistenţă socială la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului), Mariana Tudora (oficial compartiment sport la Direcţia pentru Sport şi Tineret a judeţului Constanţa), Claudiu Iordache (preşedintele Asociaţiei Judeţene de Şah), Carmen Vasile (Fundaţia pentru Promovarea Sportului Constănţean), cotidianul ZIUA de Constanţa, Ema Georgescu, Anca Zarcada, Liviu Bădescu (Asociaţia „Ridică-te şi umblă!"), Iulia Zahariciuc (Serviciul de Asistenţă Socială al Primăriei Constanţa), Marina Şeuleanu, Iolanda Dinu (Patronatul Medicinei Integrative), Mihaela Căruţaşu, Mădălina Ionela Preda, Cristian Pataki (centrul de voluntariat Centras Constanţa), Adela Burnea (Asociaţia Carmen Sylva) şi Cristian Băcioiu (Fundaţia „Arka").

„Persoanele cu dizabilităţi sărbătoresc în fiecare an, pe 3 decembrie, Ziua Internaţională a Persoanelor cu Handicap. Această zi a fost adoptată de Organizaţia Naţiunilor Unite în 1992, pentru a motiva populaţia să înţeleagă efectele dizabilităţilor şi pentru a combate discriminarea. ONU doreşte ca întreaga lume să devină mai responsabilă în ceea ce priveşte integrarea în societate a persoanelor cu dizabilităţi", a declarat Ion Gembăşanu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii