Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dispariţia sa le-a pustiit sufletele Campionul Claudiu Bujin ar fi împlinit astăzi 29 de ani

ro

22 Jan, 2014 00:00 5988 Marime text
Fostul campion constănţean de atletism Claudiu Bujin ar fi împlinit astăzi 29 de ani. S-a stins din viaţă în urmă cu aproape cinci ani, pe 14 martie 2009, răpus de o boală incurabilă. Peste el trecuseră doar 24 de primăveri. De atunci, familia sa (mama Cornelia, tatăl Nicu şi sora Cristina), dar şi cei apropiaţi plâng după zâmbetul, bunătatea şi pofta de viaţă care făcuseră din Claudiu un tânăr iubit de toţi cei din jur. „Avea o mulţime de prieteni. Era un băiat extraordinar. Un campion, atât în concursuri, cât şi în afara acestora”, spune Cornelia Bujin, iar în vocea ei, plânsă, se ghiceşte o durere imensă.

Pe lângă cupele, medaliile, diplomele, posterele şi trofeele pe care le au în casă, membrilor familiei le aduce aminte de Claudiu şi căţelul „Lenţuc”, primit cadou de marele campion cu puţin timp înainte să urce la ceruri. Tatăl, mama (fostă atletă, actualmente profesoară de educaţie fizică şi sport la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria” din Constanţa) şi sora (şi ea o campioană de atletism a CS Farul) s-au ataşat de simpaticul mops, pe care l-au sărbătorit recent la împlinirea vârstei de cinci ani, cu brioşă pe post de tort şi lumânare cu cifra cinci. Câinele a primit iniţial numele „Lance” (transformat ulterior în „Lenţuc”), de la ciclistul Lance Armstrong, care a reuşit să învingă boala, iar cei din familia Bujin şi-au dorit nespus ca şi campionul lor să reuşească să trăiască. Destinul lui Claudiu a fost însă altul, iar dispariţia sa le-a pustiit sufletele.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Bujin Cornelia 22 Jan, 2014 18:49 Un inger cu aripile frânte!Flori ,lacrimi şi multă iubire! Mulţumim că sunteţi alături de noi!