Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deşi era accidentat, Robert Orbocea nu a conceput să nu lupte la gala Urban Legend 3

ro

04 Dec, 2017 00:00 3666 Marime text
Main-event-ul galei Urban Legend 3, de la Constanţa, i-a adus faţă în faţă în ring într-un meci de MMA-Strike, la categoria +95 kg, pe Alex Hrişcă (Suceava) şi pe Robert Orbocea (Sharks Gym Constanţa; antrenor, Daniel Asaftei). Partida i-a revenit lui Hrişcă, înainte de limită, după ce Orbocea nu a mai putut continua confruntarea, în repriza întâi, din pricina unei accidentări la mâna dreaptă.
 
Luptătorul constănţean se confrunta cu probleme medicale la mână dinainte de partidă, dar, chiar şi aşa, nu a conceput să nu lupte. „Cu o zi înainte de cântarul oficial, doctorul promoţiei Urban Legend l-a consultat pe Robert şi, în urma celor constatate, nu şi-a dat acceptul pentru ca acesta să evolueze. Totuşi, Robert a ţinut cu tot dinadinsul să urce în ring, chiar şi accidentat, astfel că lupta cu Alex Hrişcă a avut loc“, a declarat promotorul Mihai Isop, fondator al Urban Legends Fighting Championship.
 
„Din nou, o accidentare mi-a stricat meciul şi toată pregătirea pe care am făcut-o pentru această confruntare! Acesta este sportul şi acestea sunt riscurile acestui sport. Îi dăm însă înainte!“, a postat Robert Orbocea pe o reţea de socializare.
 
Luptătorul constănţean a mai fost lovit de ghinionul accidentărilor la gale. În vara acestui an, Robert a luptat cu Nicolae Negumereanu, de la Kudokai Assault Sibiu, la gala RXF 27 de la Piatra Neamţ, fiind nevoit să abandoneze din pricina unei accidentări mai vechi. De asemenea, la mijlocul lui 2016, Orbocea l-a întâlnit la Bucureşti, la gala RXF 23 „Judgement Day“, pe Tolea Ciumac, constănţeanul oprindu-se în repriza întâi, din cauza unei accidentări la cot.
 
În ce priveşte gala Urban Legend 3, Mihai Isop a precizat că evenimentul desfăşurat în Sala Sporturilor s-a bucurat de un succes „mai mare decât estimam“. „Faţă de gala precedentă, partidele au fost mai echilibrate. Povestea Urban Legend merge mai departe, iar pe 27 mai 2018, tot la Constanţa, va avea loc ediţia a patra“, a precizat promotorul.
 
Sursa foto: Dani Vasilioglu 

Citeşte şi:

Alex Hrișcă s-a impus în main-event-ul galei Urban Legend 3, de la Constanța

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii