Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Derbiul constănţean FC Viitorul - FC Farul Meciul orgoliilor la Ovidiu

ro

27 Aug, 2010 02:31 2264 Marime text
fc_viitorul_farul.jpgPartida de pe stadionul Orăşenesc va începe la ora 11.00 şi va fi arbitrată de Adrian Cojocaru din Galaţi, ajutat de Cătălin Guloiu şi Vasile Popescu, ambii din Buzău

După ce a fost la un pas desfiinţare, apoi aproape de a fi dezafiliată, FC Farul a trecut peste aceste piedici şi va lua startul, mâine, în noul sezon al Ligii a II-a.

Adversara „marinarilor" este o altă formaţie constănţeană, FC Viitorul, nou-promovată în al doilea eşalon, după numai un an de la înfiinţare. Cu un lot de jucători alcătuit abia în această săptămână de noul antrenor Ioan Sdrobiş, Farul va juca practic împotriva foştilor jucători ai echipei. Nu mai puţin de nouă jucători din lotul Viitorului (Tudorache, Cristocea, Ninu, Pantelie, Vlas, Păcuraru, Larie, Evodchim, Ştefan Sandu) au evoluat sezonul trecut la alb-albaştri. În schimb, Bubuleandră ar putea reveni la Farul sub formă de împrumut. Astfel, faţă de sezonul trecut, în lotul „marinarilor" au mai rămas doar Ion Barbu, Paşcovici şi Buzea, aceştia având şase mari să fie titulari în meciul de la Ovidiu. De asemenea, Marius Soare a rămas alături de echipă, acesta fiind încă în perioada de recuperare după accidentarea suferită sezonul trecut. Acestora li s-au alăturat alţi jucători din ţară, precum Adrian Câmpeanu (FCM Bacău), Dragoş Boboc (Jiul, Bacău), Abuzătoaie (Steaua), Mădălin Munteanu, Bogdan Rusu (Aerostar Bacău), Victor Ursache (Timişoara), Alex Filip, Bogdan Vlad sau portarul Zdrâncă (Jiul Petroşani), plus câţiva jucători tineri din pepiniera proprie. Dacă raportul de forţe din teren se anunţă a fi în favoarea gazdelor, lupta din tribune va fi câştigată de Farul. FC Viitorul a anunţat clubul Farul că în situaţia în care „marinarii" deplasează organizat la stadionul din Ovidiu un grup de suporteri, accesul acestora, în număr maxim de 100 de persoane, se va face în sectorul de tribună special amenajat la peluza arenei. Însă, pe lângă aceştia, este posibil ca alte câteva sute de farişti să vină la meci pe cont propriu. Preţul biletelor la această partidă este de 10 lei la tribuna I şi 5 lei la tribuna II. Copii sub 14 ani beneficiază de intrare gratuită, numai dacă sunt însoţiţi de un adult. Biletele pentru meci vor putea fi procurate de la stadionul Ovidiu, în ziua partidei. Pentru cei care doresc să-şi achiziţioneze abonamente, clubul din Ovidiu a stabilit şi preţul acestora: 1.200 lei - tribuna oficială (68 de locuri), 400 lei - tribuna 0 şi 100 lei - tribuna I. Astfel, derbiul constănţean dintre FC Viitorul şi FC Farul va avea loc mâine, de la ora 11.00, pe stadionul din Ovidiu, şi va fi condus la centru de Adrian Cojocaru din Galaţi, ajutat la cele două margini de Cătălin Guloiu şi Vasile Popescu, ambii din Buzău. Arbitru de rezervă este Dragoş Teodor din Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii