Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie Superkombat Meci-revanşă între Alex Filip şi Atakan Arslan şi între Eduard Chelariu şi Mădălin Crăciunică (Galerie foto)

ro

13 Aug, 2015 00:00 3199 Marime text
Conducerea Superkombat a decis să organizeze un meci-revanşă între luptătorul constănţean Alex Filip şi sportivul turc Atakan Arslan. Cei doi s-au întâlnit recent la gala Superkombat de la Mamaia, iar Filip a câştigat după o repriză de prelungiri. 

Luptătorul turc a contestat însă verdictul, iar o comisie tehnică a ajuns la concluzia că decizia arbitrilor a fost „una controversată“. Rezultatul va rămâne cel din ring, favorabil lui Filip, dar va mai avea loc o partidă, pentru edificare completă. Deocamdată, nu s-a stabilit data noului meci.

„Echipa lui Atakan Arslan a depus oficial o contestaţie, iar după ce o comisie tehnică a analizat lupta, s-a ajuns la concluzia că decizia a fost controversată“, a declarat Eduard Irimia, preşedintele Superkombat, potrivit superkombat.com. „Sunt de părere că eu am câştigat lupta. Sunt încântat că va avea loc o revanşă. De data aceasta, îl voi face KO pe Filip“, a spus şi Atakan Arslan, conform sursei citate. „Îl aştept pe Atakan. Sunt mai bun decât el şi o voi dovedi încă o dată“, a punctat Alex Filip, luptător la Oyama Karate Constanţa (antrenor, Marius Burlacu).

La aceeaşi gală Superkombat de la Mamaia, s-a disputat şi partida Eduard Chelariu (Kickbox Ursoi Constanţa; antrenor, Iulian Ursoi) - Mădălin Crăciunică (Keru Kento Constanţa; antrenor, Lucian Stoicoci). Victoria i-a fost acordată lui Chelariu, dar şi în acest caz va avea loc o revanşă, pe acelaşi motiv ca la partida Filip - Arslan. Chelariu rămâne învingătorul de la Mamaia, iar la o dată ulterioară, cei doi adversari se vor întâlni din nou. Până atunci, atât Chelariu, cât şi Crăciunică vor evolua la gala Superkombat de la Milano, din 2 octombrie.

Sursa foto: Facebook (Superkombat Fighting Championship)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii