Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce a refuzat Dragoş Nedelcu oferta FCSB FC Viitorul susţine astăzi primul amical al stagiului din Slovenia

ro

26 Jun, 2017 00:00 2666 Marime text
Campioana României, FC Viitorul, susţine astăzi, de la ora 20.00 (ora României 21.00), primul meci de verificare din cadrul stagiului de pregătire din Slovenia. 
 
Echipa lui Gică Hagi va evolua contra formaţiei slovene NK Celje, care a încheiat ediţia precedentă de campionat pe poziţia a cincea în întrecerea internă. Partida se va disputa pe Petrol Arena, stadionul pe care NK Celje îşi dispută meciurile de campionat. Acesta va fi cel de-al treilea amical al Viitorului din această vară, după cele două meciuri disputate în cantonamentul din Turcia, 1-2 (Ţucudean) cu Inter Baku şi 2-1 (Stoica, Morar) cu FK Zira.
 
În Slovenia, echipa constănţeană va mai susţine următoarele meciuri de verificare: pe 29 iunie (dimineaţă) - cu NK Aluminij (Slovenia, locul 9); pe 29 iunie (după-amiază) - cu Amkar Perm (Rusia, locul 10); pe 2 iulie - cu FK Krasnodar (Rusia, locul 4); pe 5 iulie - cu SKA Moscova (Rusia, locul 2). Pentru disputa de verificare din după-amiaza zilei de 29 iunie, adversarul se poate schimba.
 
Dragoş Nedelcu s-a alăturat sâmbătă lotului Viitorului în Slovenia. Mijlocaşul constănţenilor nu a plecat alături de coechipierii săi în al doilea stagiu de pregătire al acestei veri, pentru a analiza oferta primită din partea Stelei. Internaţionalul Viitorului a decis în cele din urmă să respingă oferta bucureştenilor, astfel că îşi va continua pregătirile alături de campionii României. „Mulţumesc Stelei pentru încrederea pe care mi-a oferit-o şi pentru interes. Am analizat şi am decis că cel mai bine pentru mine în acest moment este să joc în străinătate, astfel că am fost nevoit să refuz oferta Stelei. Vin în Slovenia să mă pregătesc şi să rămân în continuare la Viitorul până când se va ivi pentru mine o ofertă din străinătate“, a declarat Dragoş Nedelcu, pentru site-ul oficial al clubului constănţean.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii