Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De astăzi, Adrian Mutu este manager sportiv la Federaţia Română de Fotbal

ro

11 Oct, 2017 14:39 2415 Marime text
Fostul internaţional român şi ex-director general al lui Dinamo, Adrian Mutu a intrat oficial, de astăzi, în echipa Federaţiei Române de Fotbal, urmând a ocupa funcția de manager sportiv în zona tehnică a Federației.

Golgheter all-time al primei reprezentative, cu 35 de goluri marcate, la egalitate cu Gheorghe Hagi, și jucător emblematic al echipei naționale cu 77 de meciuri pentru România, fostul mare internațional Adrian Mutu devine de astăzi membru al echipei Federației Române de Fotbal, se arată pe site-ul oficial al FRF.


Mutu are ca principală responsabilitate relația dintre staff-ul primei reprezentative cu cluburile de proveniență ale jucătorilor din circuitul acesteia, atât din țară, cât și din străinătate.

Sunt foarte bucuros să mă pot alătura unei echipe în care cred și să am oportunitatea de a lucra alături de profesioniști pentru performanțele fotbalului românesc în care m-am format și m-am afirmat ca jucător. Trec într-o nouă etapă a carierei mele și simt că e nevoie să contribui cu tot ceea ce am învățat pe teren și în activitatea ulterioară la succesele echipei naționale, a declarat Adrian Mutu, potrivit sursei citate.

 

Experiența extraordinară pe care Adrian Mutu a acumulat-o la cel mai înalt nivel al fotbalului european pe durata carierei de jucător, alături de cea acumulată din postura de director general al clubului Dinamo București, reprezintă garanțiile unui succes. Îi urez bun venit și am convingerea că împreună vom reuși să întărim parcursul proiectului FRF de dezvoltare a fotbalului românesc, a spus şi Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.


Sursa foto: frf.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii