Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

David Asan, trei goluri cu Ajax David Mărgărit, de la Academia Farul, a marcat de patru ori cu ŢSKA Sofia!

ro

09 Apr, 2016 00:00 2777 Marime text
Academia de Fotbal Farul Constanţa a câştigat cu 3-0 meciul de ieri, cu ACS Steaua NG, la categoria 2006 din cadrul turneului internaţional Dryanovo Challenge Cup 2016, care se dispută în Bulgaria. Pentru constănţeni au marcat David Mărgărit, David Popescu și Leonard Simion. Astăzi, se joacă Academia Farul - Botev 2 Plovdiv (de la ora 9.30) şi Academia Farul - Cerno More Varna (de la ora 16.00). În primul meci din grupă, Academia Farul a remizat cu ŢSKA Sofia, scor 4-4, toate golurile constănţenilor fiind reuşite de David Mărgărit.
 
Tot ieri, la categoria de vârstă 2007, Academia Farul a câştigat disputa cu Ajax NG Bucureşti cu scorul de 4-1, pentru „marinari“ marcând David Asan (trei goluri) şi Rareş Simion. Ieri, Academia Farul a susţinut şi meciul cu Delfinite Vama, pe care l-a câştigat cu 3-1, pentru farişti punctând David Asan (două goluri) şi Selim Elvin. Constănţenii joacă azi, de la ora 10.30, cu formaţia Kometa Sofia.
 
Felix Rizea este masterand la Facultatea de Ştiinţele Comunicării şi Ştiinţe Politice a Universităţii „Andrei Şaguna” Constanţa 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii