Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Damian „Victoria cu Snegov ne este la îndemână"

ro

26 Nov, 2010 02:42 1294 Marime text
farul.jpgDupă 13 etape în care a reuşit, contrar aşteptărilor, să adune destule puncte pentru a se clasa în prima jumătate a clasamentului, formaţia pregătită de Ioan Sdrobiş încearcă să obţină maximum din ultimele două etape ale anului pentru a pregăti în linişte meciurile din retur.

Astfel, mâine, de la ora 11.00, „marinarii" vor primi vizita formaţiei FC Snagov (locul 12, 16 puncte), într-un meci contând pentru etapa a XIV-a a Ligii a II-a, Seria I. Preşedintele Farului, Relu Damian a declarat că echipa constănţeană va aborda la victorie acest ultimul meci al anului de pe teren propriu. „Aşa cum spuneam şi acum două săptămâni, avem nevoie de victorii în meciurile de acasă şi cred că ne stă la îndemână. FC Snagov este o echipă solidă, cu experienţă dar, dacă vom da dovadă de aceleaşi atitudine şi dăruire ca până acum, cele trei puncte nu au cum să ne scape", a declarat preşedintele clubului constănţean. Antrenorii Ioan Sdrobiş şi Gheorghe Butoiu nu îi vor putea folosi în partida de mâine pe Zdrâncă şi Buzea, ambii accidentaţi. Partida de pe stadionul Farul va fi condusă de o brigadă de arbitri formată din Cătălin Popa (Piteşti), ajutat la cele două margini de Daniel Mitruţi (Craiova) şi Petruţa Iugulescu (Târgovişte).

Farul joacă marţi cu Astra II

Conducerea grupării de pe litoral a solicitat devansarea partidei din ultima etapă a turului, cea cu Astra II Giurgiu, lucru acceptat atât clubul organizator cât şi de Federaţia Română de Fotbal. Astfel, partida de la Giurgiu va avea loc marţi, de la ora 14.00. „Am solicitat acest lucru pentru a încheia turul cât mai repede şi astfel pentru a le oferi jucătorilor o vacanţă mai lungă. De asemenea, vrem o perioadă mai lungă de timp pentru a găsi soluţii concrete pentru continuarea activităţii la un alt nivel decât cel de până acum", a mai spus Relu Damian.

Reunirea lotului, pe 17 ianuarie

După o scurtă vacanţă în perioada săprbătorilor, „marinarii" se vor reuni în vederea demarării pregătirii pentru returul campionatului, cel mai probabil pe 17 ianuarie. „În principiu cu domnul Sdrobiş am stabilit data de 17 ianuarie pentru reunire dar dacă se vor rezolva unele probleme este posibil să ne reunim şi pe 12. Este nevoie cam de 6-7 săptămâni înainte primului meci din returul campionatului", a precizat Damian.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii