Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Da Move Crew, Alexandra Stan şi Alex Arginteanu au făcut show la Constanţa Streetplay (galerie foto)

ro

11 Jul, 2016 00:00 3867 Marime text


Constanţa Streetplay, cel mai vechi concurs de baschet 3 la 3 din Constanţa (ultima etapă din 3X3 Superbet Tour), s-a desfăşurat, timp de două zile, la esplanada Perla Mamaia. Spectacolul a fost la înălţime, spectatorii delectându-se cu meciurile de baschet, cu evoluţia invitaţilor speciali şi cu show-urile de freestyle, dar participând şi la întreceri cu premii. 


 
Cunoscuta cântăreaţă constănţeană Alexandra Stan a făcut freestyle alături de trupa italiană Da Move Crew şi a fost premiată de Bicicletele Pegas, iar „Hercule“ Alex Arginteanu, campion constănţean de Strongman şi deţinător a multor recorduri de putere, şi-a măsurat forţele cu baschetbaliştii din lotul naţional de 3x3 al României şi cu handbaliştii de la HC Dobrogea Sud Constanţa. 


 
Evenimentul Constanța Streetplay, un turneu marca Sport Arena Streetball, a fost organizat de Asociația Terra Semper Fidelis, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret şi cu alţi parteneri. Premiile au avut valoarea totală de 20.000 de lei, din care câștigătoarei categoriei de elită la seniori (cea mai populară secţiune) i-a revenit 5.000 de lei. Turneul de la Mamaia s-a desfăşurat la patru categorii de vârstă, atât la masculin, cât şi la feminin. Câştigătoarea circuitului naţional se califică la turneul Masters de la Debrecen (Ungaria), unde se va juca pentru accederea la finala mondială de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite). 
 
Sursa foto: Cosmin Moţei şi Sport Arena Streetball
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii