Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CVM Tomis, calificata in "careul de asi"

ro

25 Mar, 2008 00:00 936 Marime text
1206393082.jpg

Formatia constanteana va juca, in penultimul act al play-off-ului, cu Dinamo, care a trecut in sferturi de Explorari Baia Mare

Club Volei Municipal Tomis va intalni, in semifinalele play-off-ului Diviziei A1, formatia Dinamo Bucuresti, care a trecut, in runda precedenta, de Explorari, dupa o victorie, in deplasare, la Baia Mare si un succes pe teren propriu. CVM Tomis a continuat, in acest week-end, marsul triumfal din ultima perioada si s-a calificat in semifinalele play-off-ului Diviziei A1. Echipa antrenata de Stelio de Rocco si Massimiliano Giaccardi s-a impus, fara probleme, in primele doua meciuri ale intalnirii cu Constam Buzau, echipa clasata pe locul 8, la finalul sezonului regulat. Formatia constanteana a castigat si cea de-a doua partida sustinuta impotriva echipei Constam Buzau, cu scorul de 3-0 (25-16, 30-28, 25-9), in primul tur al play-off-ului Diviziei A1. In primul joc, disputat saptamana trecuta, la Buzau, CVM Tomis castigase tot cu 3-0. Partida de sambata seara a fost dominata de echipa constanteana, doar in setul secund buzoienii reusind sa puna serioase probleme. "A fost din nou o evolutie buna a baietilor nostri, insa s-a dovedit ca daca trateaza cu superficialitate unele momente din joc, acestea ne pot provoca probleme de imagine. Ma refer la setul secund, in care am tratat, din nou, adversarul cu superficialitate", a declarat directorul sportiv al celor de la CVM Tomis, Serhan Cadar.

Primele meciuri, la Bucuresti

Adversarul din semifinale al Tomisului va fi Dinamo, bucurestenii calificandu-se in aceasta faza dupa ce au invins, cu scorul de 3-2, formatia Explorari Baia Mare, intr-un meci in care a fost condusa cu 2-0. In primul meci din turul intai al play-off-ului, Dinamo s-a impus cu 3-0. S-a indeplinit, astfel, dorinta conducerii constantene, care a preferat sa intalneasca in penultimul act echipa bucuresteana. "Pentru semifinale nu aveam nici o preferinta, toate echipele fiind puternice. Dintre Explorari Baia Mare si Dinamo, preferam Dinamo, pentru ca am evita un drum obositor", a spus Serhan Cadar. In ultimul meci disputat intre cele doua formatii, constantenii s-au impus pe teren propriu, cu scorul de 3-1. Celalalta echipa din Capitala, Steaua, s-a impus si ea, cu scorul de 3-1, in fata formatiei Remat Zalau, pe care a invins-o si sambata, tot cu 3-1. Primele doua partide din fiecare semifinala se vor juca la sfarsitul saptamanii viitoare, pe terenurile celor de la Steaua si Dinamo, iar urmatoarele trei, la Piatra Neamt, respectiv Constanta. Castigatoarele celor doua semifinale vor juca pentru titlul de campioana, dupa sistemul "cel mai bun din sapte meciuri". Primele doua meciuri sunt programate pe 29 si 30 martie, iar celelalte trei partide - pe 5, 6 si 7 aprilie.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii