Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpăna, Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu au acaparat din nou podiumul la mini-rugby (galerie foto)

ro

11 Aug, 2015 00:00 2410 Marime text
Etapa a doua a Circuitului Naţional de mini-rugby a adus din nou în prim-plan cluburile din judeţul Constanţa Victoria Cumpăna, CSO Ovidiu şi Muschetarii Mihail Kogălniceanu. Runda (Trofeul Moldovei) s-a disputat la Iaşi. Cumpăna a ocupat locul întâi la categoriile Under-10 şi Under-12, Ovidiu s-a impus la U-14, iar Mihail Kogălniceanu a ocupat locul doi la U-12.

Excelentele rezultate se adaugă celor din etapa întâi, de la Braşov, când Cumpăna şi Ovidiu au obţinut aceleaşi clasări ca acum, iar Mihail Kogălniceanu a fost a treia atât la U-12, cât şi la U-14. La Iaşi, la U-10, Cumpăna (antrenor, Florin Băcioiu; instructor sportiv, Belghin Orazacai) a dispus în finală de Şoimii Bucureşti cu 20-15, după ce în semifinală trecuse de Bârlad cu 25-5. La U-12, Victoria a învins în ultimul act Mihail Kogălniceanu (antrenori, Cornel Vasile şi Romeo Bezuşcu) cu 10-5, iar în semifinală a dispus de Bârlad cu 40-0. „În prima zi de concurs, am intrat mai greu în meciuri, în special la U-12. Copiilor le-a fost însă greu să evolueze pe o căldură de peste 35 de grade Celsius. În a doua zi, am mers mai bine. Ambele finale le-am câştigat după prelungiri, dovadă că băieţii sunt bine pregătiţi fizic“, a declarat Florin Băcioiu, care a remarcat sprijinul autorităţilor locale din Cumpăna (Primăria şi Consiliul Local), dar şi pe cel al părinţilor copiilor. 

Exemplu de urmat

Evoluţiile şi rezultatele înregistrate de reprezentanţii clubului Victoria au fost primite cu bucurie pe plan local. „Le mulţumim pentru bucuria adusă, dar şi pentru corectitudinea şi responsabilitatea de care au dat dovadă în abordarea fiecărui meci. Aceşti tineri merită întregul nostru respect şi sprijin. Dorinţa lor de a deveni cei mai buni este un exemplu de urmat pentru fiecare dintre noi, indiferent în ce domeniu ne desfăşurăm activitatea. Mult succes în cele două etape rămase, Constanţa şi Bucureşti!“, este mesajul transmis de primarul localităţii Cumpăna, economist Mariana Gâju, şi de viceprimarul Florin Neagu, care i-au felicitat pe sportivi şi pe cei din staff-ul tehnic. 

CSO Ovidiu a avut numai victorii la zero

O prestaţie deosebită au avut şi micii rugbyşti de la CSO Ovidiu (antrenor, Bogdan Cristea), care au obţinut din nou locul întâi la U-14, după ce, la Iaşi, s-au impus în toate meciurile la zero! „Băieţii au jucat foarte bine, toată lumea i-a felicitat“, a declarat Bogdan Cristea. CSO Ovidiu se bucură de sprijinul Primăriei Ovidiu (primar, George Scupra) şi al Consiliului Local, iar clubul Muschetarii este susţinut de autorităţile locale din Mihail Kogălniceanu (primar, Ancuţa Belu). La U-14, echipa din Mihail Kogălniceanu s-a clasat pe Iaşi pe poziţia a cincea, iar Callatis Mangalia a fost a şasea. Etapa a treia a Circuitului Naţional (Trofeul Tomis) se va desfăşura la Constanţa, pe 22 şi 23 august.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii